home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Οι υλακές των σκύλων στο δρόμο για τις Μυκήνες

Ο ιλασμός ενός συνειρμικού δημοσιεύματος επίθεσης τριών σκύλων σε εργαζομένη

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Οι υλακές των σκύλων στο δρόμο για τις Μυκήνες
τραύματα (1)

Τελικά δεν ήταν δαγκωνιές από σκύλους σε εργαζόμενη στις Μυκήνες, αλλά τραύματα από πτώση στο δρόμο που την προξένησε αγέλη σκύλων. Όπως ανέφερε η κα. Χριστούλα Κοσμά:

«Τη Δευτέρα 3/7 και ώρα 5.30 π.μ ξεκίνησα να πάω στη δουλειά μου όπως κάθε πρωί. Έχω όμως την ατυχία να μένω σε ένα χωριό που αν κι είναι ένας από τους πιο επισκέψιμους χώρους μετά την Ακρόπολη, με τεράστιο όνομα για όλο τον κόσμο «ΜΥΚΗΝΕΣ». Οι εδώ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ….έχουν άλλη άποψη και δε δίνουν ούτε δεκάρα… ΜΟΝΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ..

Κυκλοφορούν αδέσποτα στους δρόμους στο χώρο παντού με αποτέλεσμα να γίνονται αγέλες, και να μη μπορεί να κυκλοφορήσει ούτε παιδί, ούτε γυναίκες με μωρά, ούτε μηχανάκια στο χωριό. Στον αρχαιολογικό χώρο υπάρχει ένα κοπάδι από 7 σκυλιά ανεμβολίαστα και απεριποίητα, με αποτέλεσμα να λερώνουν μέσα το χώρο με τις ακαθαρσίες ,και μερικές φορές να κάνουν επίθεση κ σε επισκέπτες. Δεν ενδιαφέρει κανέναν. Όσα παράπονα και να γίνονται πέφτουν στο κενό. Ήρθε η φιλοζωική να πάρει τα σκυλιά του χώρου αλλά δεν τους αφήσαν κάποιοι, χωρίς όμως αυτοί οι κάποιοι να κάνουν κάτι γι’ αυτά.

Ξεκίνησα για δουλειά και μου επιτέθηκαν 3 σκυλιά με αποτέλεσμα να με ρίξουν και να χτυπήσω άσχημα το κεφάλι μου. 6 ράμματα στο κεφάλι, εκδορές και καψίματα σε κεφάλι χεριά, ποδιά και πρόσωπο. Έμεινα κάτω κινδυνεύοντας να μου ορμήσουν.

Έχω 3 σκυλιά σπίτι μου τα 2 από αυτά αδέσποτα. ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ όμως κλεισμένα μέσα τα βγάζω εγώ κ τα επιβλέπω, τα εμβολιάζω και τα περιποιούμαι. Πάντα είχα σκυλιά στο σπίτι μου όμως, Για να μη λέτε ότι δεν είμαι φιλόζωη. Δε φταίνε όμως τα ζώα ,οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ευθύνονται για τα αδέσποτα, τα αφήνουμε εμείς και γίνονται αδέσποτα, και οι Δήμοι παίρνουν κάποια χρήματα απ` ότι έμαθα για περίθαλψη αυτών των ζώων …αλλά… δε ξέρω τι τα κάνουν τα λεφτά αυτά κ που πάνε!!!!Δυστυχώς τα αδέσποτα γίναν μάστιγα από ευθύνη δική μας!!!!

Οι φωτο από το ατύχημα μου που Δόξα το Θεό δεν έγινε δυστύχημα!»

τραύματα (4)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis