home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Όαση δροσιάς για αγέλη σκύλων στο Άργος (Pics)

Τα συμπαθή τετράποδα βρήκαν τρόπο να ξεδιψάσουν, εν μέσω καύσωνα, σε ένα μικρό σιντριβάνι σε συνοικία της πόλης

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

3 σχόλια στο Όαση δροσιάς για αγέλη σκύλων στο Άργος (Pics)
Διψασμένα σκυλιά Άργος (1)

Όαση δροσιάς βρήκε στο Άργος μία αγέλη σκύλων την Πέμπτη 14 Ιουλίου, με την πόλη να «βράζει», με πάνω από 40 βαθμούς κελσίου τις μεσημεριανές ώρες.

Τα συμπαθή τετράποδα βρήκαν τρόπο να ξεδιψάσουν σε ένα μικρό σιντριβάνι σε συνοικία του Άργους.

Όσο ο καύσωνας «Κλέων» θα πλήττει την Αργολίδα με ακόμα υψηλότερες θερμοκρασίες τις επόμενες δύο ημέρες, δύσκολες ώρες θα περνούν και τα πολλά αδέσποτα των πόλεων που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στους δρόμους.

Διψασμένα σκυλιά Άργος (2)

Σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στο γήπεδο, στο Άργος ο υδράργυρος την Πέμπτη 14 Ιουλίου σκαρφάλωσε στους 40,3 βαθμούς Κελσίου στις 13:20.

Στο σταθμό της ΕΜΥ στην Πυργέλλα Άργους, από τις 12:00 έως και τις 13.30, η θερμοκρασία ξεπέρασε οριακά τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Διψασμένα σκυλιά Άργος (1)

Σχόλια

3 απαντήσεις

  1. Ναι, γενικά συμπαθέστατα αν και κυνηγάνε τα αμάξια στο Νοσοκομείο μπαίνοντας μέσα στο δρόμο, και γαβγίζουν στους περαστικούς, τα κάνουν παντού κλπ.

    Ο Δήμος υποτίθεται και υποχρεούται να έχει χώρο για τα αδέσποτα. Αφρούς θα βγάλουν απο τη ζέστη. Γιατί βολοδέρνουν έτσι;
    Ππυ είναι ο δήμος; Ούτε το βράδυ δεν μπορείς να περπατήσεις πια.

    1. Και τα δέντρα ρίχνουν φύλλα παντού και βρωμίζουν, να τα κόψουμε από τη ρίζα! Τι να πεις για τα περιστέρια που τα αμολάνε παντού, ειδικά στα πλυμένα αυτοκίνητα? Ας επιτραπεί να τα εξοντώσουμε! Να μείνουν ζωντανά μόνο δίποδα που ενοχλούνται από τα πάντα…

      1. Ναι, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα Γιαννάκη… Λογικά θα υπάρχει νόμος που να αναφέρει πως πρέπει χώρος απο το Δήμο και για τα φύλλα και τα περιστέρια, ε; Συνέχισε να κοιτάς το δέντρο και όχι το δάσος. Οι πραγματικοί φίλοι των ζώων 1ον) δεν έχουν ζώα 2ον) στειρώνουν και ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ τα ζώα που ήδη υπάρχουν σε ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για ρο ζώο χώρο και όχι στα τσιμέντα της γειτονιάς σου, Γιαννάκη, 3ον) Δεν αγοράζουν ούτε χρυσόψαρο και 4ον) Δεν το παίζουν άγιοι.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis