home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Η Ιρένα Καλογέρη μαζί με τον Κώστα Μάκαρη

Η ίδια εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση
ΙΡΕΝΑ (1)

Η Ιρένα Καλογέρη θα είναι υποψήφια με τη δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή» του Κώστα Μάκαρη. Η ίδια εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«Αγαπητοί Συμπολίτες,

Η καταγωγή μου είναι από την Βόρειο Ήπειρο. Είμαι τελειόφοιτη των ΔΙΕΚ Ναυπλίου, πτυχιούχος κομμωτικής τέχνης, χρήση Η/Υ, τεχνικός φαρμάκων- βοηθός φαρμακείου.

Ήλθαμε για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα, όταν άνοιξαν τα σύνορα το 1990. Η επιλογή μας εξ αρχής ήταν το Ναύπλιο, γιατί συγκέντρωνε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, ώστε να μπορέσουμε να βρούμε εργασία, αλλά και να δημιουργήσουμε οικογένεια μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον.

Η επιλογή μας αυτή μας δικαίωσε γιατί το Ναύπλιο είναι Πρωτεύουσα Πόλη. Όμως στην πορεία διαπιστώσαμε ότι η πόλη μας και ειδικά τα τελευταία χρόνια, δεν είχε την στήριξη ειδικά από την Δημοτική Αρχή, ώστε να κάνει άλματα προόδου.

Τα προβλήματα είναι πολλά, λύσεις δεν υπάρχουν και έτσι δημιουργείται μια κατάσταση που δυσχεραίνει την καθημερινότητα όλων μας.

Για αυτό αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα που μου απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κων/νος Μάκαρης, πιστεύοντας ακράδαντα, ότι πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα στην πόλη που αγαπήσαμε, να δοθούν καινοτόμες λύσεις και να βαδίσει επιτέλους την οδό της προόδου και της ανάπτυξης.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφια με τον συνδυασμό του στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται».

ΙΡΕΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΗ

Σχόλια

ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis