home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στην Αθήνα ο Νίκας. Η ΝΔ ερευνά τις προθέσεις του εν όψει ανακοίνωσης της  υποψηφιότητας

Συνάντηση με Μαρινάκη και με στελέχη του κόμματος
Παναγιώτης Νίκας

Στην Αθήνα βρίσκεται σήμερα ο Παναγιώτης ο Νίκας έχοντας κληθεί από τη Νέα Δημοκρατία, που επιχειρεί σε επίπεδο ανωτέρων στελεχών να διερευνήσει τις προθέσεις του, εν όψει ανακοίνωσης της  υποψηφιότητας Περιφερειάρχη που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή. Μεταξύ άλλων θα συναντηθεί με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Όλη η καθυστέρηση προήλθε, μετά τον αναβρασμό που επικρατεί στην Πελοπόννησο και τον κίνδυνο να μην ακολουθήσουν οι ψηφοφόροι τις κεντρικές επιλογές του κόμματος, με την επιλογή Πτωχού.

Ο κος Νίκας αναμένεται μετά την επιστροφή του από την Αθήνα να δώσει συνέντευξη Τύπου, και να αναφερθεί στο σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με τον …άδειασμά του και τα εμπόδια που συναντά για νέα του υποψηφιότητα.

Πάντως επισήμως το γραφείο Τύπου της Περιφέρειας αρκέστηκε να αναφέρει ότι ο κος Νίκας μετέβη στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους: «την Αθήνα μεταβαίνει την Τετάρτη 12 Ιουλίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Η μετάβαση του περιφερειάρχη στην ελληνική πρωτεύουσα αφορά σε υπηρεσιακούς λόγους».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis