home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Παραμένει στον Παναργειακό B.C. ο Γιώργος Bούρδουλας ως γυμναστής και προπονητής ακαδημιών

Η Διοίκηση του Παναργειακού B.C. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον εμβληματικό προπονητή Γιώργο Βούρδουλα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ

Η Διοίκηση του Παναργειακού B.C. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον εμβληματικό προπονητή Γιώργο Βούρδουλα, ο οποίος από τη νέα σεζόν αναλαμβάνει νέο πόστο στην ομάδα, ως γυμναστής και μέλος του τεχνικού επιτελείου του ανδρικού τμήματος, αλλά και προπονητής των ηλικιακών τμημάτων μας.

Η πολύχρονη εμπειρία του Γιώργου είναι πολύ σημαντική για την οικογένεια του Παναργειακού B.C., καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο καταξιωμένους γνώστες του μπάσκετ, αλλά και για ένα εξαιρετικό Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, με εξειδίκευση στην εκγύμναση αθλητών καλαθοσφαίρισης.

Την περσινή χρονιά, ο Γιώργος Βούρδουλας, ως head coach της ανδρικής ομάδας, κατάφερε να περάσει με επιτυχία το τεστ της παρθενικής εμφάνισης του συλλόγου στην Α1 ΕΣΚΑΚ, οδηγώντας τον Παναργειακό B.C. στην 4η θέση του Πρωταθλήματος.

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Βούρδουλας είναι Πτυχιούχος Γυμναστικής Ακαδημίας (ΤΕΦΑΑ) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση (Δίπλωμα Α’ κατηγορίας).

Στην Κομοτηνή εξειδικεύτηκε και στο τμήμα μυικής ενδυνάμωσης και βελτίωσης φυσικής κατάστασης αθλητών.

Έχει διατελέσει βοηθός προπονητής και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στην ΑΕΚ Άργους Basket (2007-2011) από την Γ’ Εθνική έως και την Α2 Εθνική Κατηγορία.

Επίσης έχει διατελέσει γυμναστής στον Οίακα Ναυπλίου στην Γ’ Εθνική το 2017.

Διατηρεί επαγγελματικό χώρο (Fitness Club) εδώ και χρόνια στο Άργος, στον οποίον γυμνάζονται επαγγελματίες αθλητές υψηλού επιπέδου (Διομήδης Άργους handball), προσφέροντας τις γνώσεις του πάνω σε αυτόν τον τομέα.

Ως παίκτης, έχει αγωνιστεί στην Α2 (Κομοτηνή, ΑΕΚ Άργους), στην Β’ Εθνική (Δούκας, Οίακας Ναυπλίου), στην Γ’ Εθνική (Τρίπολη, Δάφνη, Ηλιούπολη, Άστρος) και σε τοπικό επίπεδο στον Ατρέα, στον Αριστέα, στην Ερμιόνη και το Λυγουριό.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

«Γιώργο, σε ευχαριστούμε που και φέτος θα προσφέρεις τις πολύτιμες υπηρεσίες σου στον Παναργειακό B.C. και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!», σημειώνει η Διοίκηση.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis