home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δεν θέλει υποψηφιότητα Περιφερειάρχη ο Μανιάτης: Η θέση του Αρχιεπισκόπου έχει γλυτώσει…

Ήδη πολλά είναι τα μέσα ενημέρωσης που έχουν τοποθετήσει το όνομά του στο κάδρο των πιθανών επιλογών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για την Πελοπόννησο
Γιάννης Μανιάτης

Δεν θέλει να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Γιάννης Μανιάτης, όπως αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί ο ίδιος με σημερινή ανάρτησή του στα social media.

Ήδη πολλά είναι τα μέσα ενημέρωσης που έχουν τοποθετήσει το όνομά του στο κάδρο των πιθανών επιλογών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για την Πελοπόννησο, καθώς είναι ένα από τα σενάρια που συζητούνται έντονα, ιδίως στην περίπτωση που υπάρξει τελικά τριχοτόμηση της Νέας Δημοκρατίας στις Περιφερειακές εκλογές που θα γίνουν το φθινόπωρο.

«Άντε πάλι, νέες ανύπαρκτες υποψηφιότητές μου, διαβάζω. Προς το παρόν, η θέση του Αρχιεπισκόπου έχει γλυτώσει από τα ευφάνταστα σενάρια…», έγραψε ο πρώην βουλευτής Αργολίδας και Υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Ένα άλλο όνομα που εξετάζεται από το ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι αυτό της Κορινθίας Κατερίνας Ταγαρά που είχε βγει πρώτη σε σταυρούς για το κόμμα στην Κορινθία στις Εθνικές εκλογές του Μαΐου, χωρίς ωστόσο να εξασφαλίσει τη βουλευτική έδρα μετά και τη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis