home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Παύλος Μαρινάκης: Σύντομα οι ανακοινώσεις για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

«Αυτά θα απαντηθούν με σαφήνεια όταν ο Πρωθυπουργός λάβει τις αποφάσεις του. Πολύ σύντομα θα γίνει αυτό», απάντησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τον υποψήφιο που θα στηρίξει τελικά η Νέα Δημοκρατία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με όσα είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Αναφορικά με τις περιφερειακές εκλογές ρωτήθηκε: «Ο Πρωθυπουργός πριν από λίγο καιρό είπε ότι όπου υπάρχουν εν ενεργεία περιφερειάρχες θα στηριχθούν από τη ΝΔ. Τι συμβαίνει με την Περιφέρεια Πελοποννήσου; Είναι ικανοποιημένη η κυβέρνηση με το έργο του κ. Νίκα;»

Ο κ. Μαρινάκης απάντησε: «Επειδή εδώ είναι ενημέρωση για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης, θα μου επιτρέψετε αυτά να απαντηθούν με σαφήνεια, όταν ο Πρωθυπουργός θα λάβει τις αποφάσεις του, ως Πρόεδρος της ΝΔ. Πολύ σύντομα θα γίνει αυτό».

Οι μέχρι τώρα διαρροές κάνουν λόγο για χρίσμα στον Δημήτρη Πτωχό, ενώ ο νυν Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας έχει σπεύσει να ανακοινώσει ότι προτίθεται να είναι εκ νέου υποψήφιος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis