home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μονεμβασιά: Καβαλάνε με τα οχήματα τον αιγιαλό και διαλύουν τις φωλιές caretta caretta

Σε ένα τόπο με τόσο μεγάλη ιστορία πως επιτρέπεται σε κάποιους να καταστρέφουν τις φωλιές από τις θαλάσσιες χελώνες αφαιρώντας την επίσημη σήμανση και τα προστατευτικά πλέγματα;
Φωλιές καρέτα καρέτα (2)

Σε ένα τόπο με τόσο μεγάλη ιστορία πως επιτρέπεται σε κάποιους να καταστρέφουν τις φωλιές από τις θαλάσσιες χελώνες αφαιρώντας την επίσημη σήμανση και τα προστατευτικά πλέγματα; Αυτό αναρωτιέται ο Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή τονίζοντας πως στη Μονεμβάσια – Παραλία Πορί τα γεγονότα είναι απειλητικά για τη χελώνα caretta caretta.

Αναφέρουν ακόμα ότι όσοι ενεργούν «βάζουν σε κίνδυνο όλη την φωλιά και καβαλάνε με τα οχήματα τον αιγιαλό χωρίς να σέβονται καν τη νομοθεσία διαλύοντας τις φωλιές την ώρα που γίνεται ένας πραγματικά μεγάλος αγώνας από μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, που παλεύουν καθημερινά, να προστατεύσουν την άγρια ζωή αυτού του τόπου. Είναι πραγματικά κρίμα…»

Τέλος καλούν οποιονδήποτε δει άλλον να αφαιρεί τις σημάνσεις από τις φωλιές να ενημερώσει τον Σύλλογο. «Όλα τα άλλα θα τα αναλάβουμε εμείς. Καταστροφή φωλιάς ή Οχήματα στον Αιγιαλό στην Αστυνομία και στο Λιμεναρχείο».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis