home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ν.Δ: Η συνάντηση αντιπεριφερειαρχών στο γραφείο Πρωθυπουργού – Θα επικρατήσει το «Ή Νίκας ή τίποτα»;

Θα λήξει το θρίλερ του υποψήφιου Περιφερειάρχη ή θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο με τη ΝΔ να μοιράζεται στα τρία με Νίκα, Πτωχό και Τατούλη;
Νίκας Μητσοτάκης

Δύο ώρες και ένα τέταρτο διήρκησε η συνάντηση των αντιπεριφερειαρχών της Πελοποννήσου στο γραφείο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Βουλή, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Οι συνεργάτες του Παναγιώτη Νίκα συναντήθηκαν με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο, τον στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη Θανάση Νέζη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Μια συνάντηση, που η διάρκειά της δείχνει ότι συζητήθηκε διεξοδικά το πρόβλημα που έχει προκύψει στην Πελοπόννησο με το θέμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη και την επιμονή Νίκα να παραμείνει ως υποψήφιος, ούτως ή άλλως, ανεξάρτητα από την τελική απόφαση του κόμματος και του Πρωθυπουργού.

Ασφαλείς πληροφορίες του anagnostis.org αναφέρουν ότι η συζήτηση δεν είχε κανέναν χρονικό περιορισμό, εν αντιθέσει με τέτοιου είδους συζητήσεις που ολοκληρώνονται σε λίγα λεπτά. Σημειωτέων ότι επίσημη ανακοίνωση για την συνάντηση αλλά και για την επιλογή του προσώπου που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν έχουν γίνει, πράγμα που σημαίνει ότι παρά τις διαρροές περί στήριξης του κου Πτωχού, όλα παραμένουν ανοιχτά και είναι θέμα εικοσιτετράωρων να πάρει τέλος το θρίλερ ή να γίνει ακόμα μεγαλύτερο στην περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία μοιραστεί στα τρία, μεταξύ Νίκα, Πτωχού και Τατούλη.

Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στα δημοσιογραφικά γραφεία αναφέρουν ότι οι αντιπεριφερειάρχες του Παναγιώτη Νίκα εξέφρασαν την ίδια άποψη και τον ίδιο έντονο προβληματισμό για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Πελοπόννησο στην περίπτωση που δεν λήξει άμεσα όλο αυτό που γίνεται εδώ και μήνες. Η άποψη που επικράτησε είναι σύμφωνα με όσα διαρρέουν είναι ότι μόνο με την στήριξη της ΝΔ στον Παναγιώτη Νίκα μπορεί το κυβερνών κόμμα να βάψει μπλε την Πελοπόννησο.

Η τελική απόφαση μένει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και αναμένεται σύντομα, ενώ μέχρι στιγμής όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis