home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γορτυνία: Επιστολή διαμαρτυρίας από τον δήμαρχο για τα ΕΛΤΑ Βυτίνας

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των ΕΛΤΑ το υποκατάστημα της Βυτίνας κλείνει στις 10 Ιουλίου, μαζί με άλλα 24 καταστήματα των ΕΛΤΑ
Προσωρινή λύση για το ταχυδρομείο της Νέας Επιδαύρου

Επιστολή διαμαρτυρίας για την προσωρινή αναστολή συναλλακτικής δραστηριότητας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Βυτίνας Αρκαδίας, απέστειλε στους υπεύθυνους των ΕΛΤΑ, ο δήμαρχος Γορτυνίας, Στάθης Κούλης.

Μιλά για αίσθημα αγανάκτησης, ενώ αναφέρει και τους λόγους που θα πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί το ταχυδρομείο στην περιοχή της Βυτίνας.

Όπως σημειώνει, το κατάστημα της Βυτίνας, εξυπηρετεί 3 δημοτικές ενότητες του δήμου Γορτυνίας και πλήθος πολιτών, που αυξάνεται κατά τη θερινή περίοδο.

Επίσης, προσθέτει, ότι η απόφαση αυτή, πλήττει τον εμπορικό κόσμο του δήμου Γορτυνίας και της επιχειρήσεις και οδηγεί την περιοχή, σε παρακμή.

Η επιστολή στέκεται και στο ποσοστό των ηλικιωμένων της περιοχής, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα εξοικείωσης αυτών με την τεχνολογία.

Ο δήμαρχος, καλεί τους υπευθύνους των ΕΛΤΑ να συνυπολογίσουν όλα αυτά και όπως αποφασίσουν να επαναλειτουργήσει το γραφείο των ΕΛΤΑ Βυτίνας, με την υφιστάμενη μέχρι σήμερα ή άλλη εναλλακτική μορφή, ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον προγραμματισμό των ΕΛΤΑ το υποκατάστημα της Βυτίνας κλείνει στις 10 Ιουλίου, μαζί με άλλα 24 καταστήματα των ΕΛΤΑ.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis