home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γιάννης Καλλιάνος για το μωρό του που έκλαιγε στη Βουλή: «Τον κατάλαβα κατευθείαν, δεν θα σταμάταγε»

Δείτε το βίντεο με τα κλάματα του μωρού κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας και τις σχετικές αντιδράσεις.
Καλλιάνος μωρό

Για τα κλάματα του μωρού του κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του στη Βουλή, μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος του MEGA, Γιάννης Καλλιάνος, που κατάγεται από το Δρέπανο του Ναυπλίου.

Όπως ανέφερε, το κλάμα του μωρού που ακουγόταν από τα θεωρεία έκανε διάφορα κεφάλια να σηκώσουν το βλέμμα τους προς τα εκεί και ακόμα και τον πρωθυπουργό να χαμογελάσει.

Ειδικότερα, ο κ. Καλλιάνος είπε πως στα θεωρεία η σύζυγός του, Χάρις, με το μωρό παρακολουθούσαν την τελετή ορκωμοσίας, κι όπως περιέγραψε «είναι αλήθεια την ώρα που ξεκίνησε να κλαίει τον κατάλαβα κατευθείαν, αν και ήταν ψηλά στον δεύτερο όροφο του θεωρείου».

«Έκλαιγε τόσο δυνατά που τον κατάλαβα κατευθείαν. Εκείνη την ώρα έψαχνα τρόπο χωρίς να με καταλάβουν να έρθω σε επικοινωνία με την σύζυγό μου, για να πάρει το παιδί στο διάδρομο, γιατί δεν πρόκειται να σταμάταγε» είπε γελώντας.

«Σε κάποια στιγμή ένιωσα λίγο αμήχανα αλλά στη συνέχεια σκέφτηκα ότι ήταν ένα μικρό παιδάκι που έκλαιγε και που ασφαλώς δεν θα το παρεξηγούσε κάνεις» ανέφερε ο βουλευτής.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis