home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η αμήχανη στιγμή για τον Γιάννη Καλλιάνο – «Ζητώ συγγνώμη, το δικό μου μωρό έκλαιγε στην ορκωμοσία»

Ο βουλευτής της ΝΔ απολογείται για το απρόοπτο με το μικρό του γιο στη Βουλή, με αποτέλεσμα ακόμη και ο πρωθυπουργός να χαμογελάσει
Καλλιάνος παιδί

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών Γιάννης Καλλιάνος, που αναγνώρισε ότι το παιδάκι που έκλαιγε από τα θεωρεία της Βουλής συνεχώς, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας, μέσα στην ολομέλεια ήταν ο γιος του.

Όπως σημειώνει ο κ. Καλλιάνος, το γεγονός έκανε μέχρι και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χαμογελάσει.« Σε κάποια στιγμή ένιωσα λίγο αμήχανα αλλά στη συνέχεια σκέφτηκα ότι ήταν ένα μικρό παιδάκι που έκλαιγε και που ασφαλώς δεν θα το παρεξηγούσε κάνεις», αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Καλλιάνου:

«Κατά τη διάρκεια της σημερινής ορκομωσίας, είχα τη χαρά, εκτός του ότι ορκιζόμουν για 3η φορά Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών, από τα θεωρεία να ακούγονταν και ο γιος μου που έκλαιγε συνεχώς, γεγονός που έκανε ακόμα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χαμογελάσει.

Ήταν στα θεωρεία με τη σύζυγό μου Χάρις αλλά μάλλον το περιβάλλον δεν του ήταν γνωστό με αποτέλεσμα, μετά τους ιερείς, να είναι ο μόνος που ακουγόταν διαρκώς μέσα στην αίθουσα της ολομέλειας.

Σε κάποια στιγμή ένιωσα λίγο αμήχανα αλλά στη συνέχεια σκέφτηκα ότι ήταν ένα μικρό παιδάκι που έκλαιγε και που ασφαλώς δεν θα το παρεξηγούσε κάνεις».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis