home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δήμος Επιδαύρου: Τι ετοιμάζουν Τσιλογιάννης και Γαλάνης;

Θα συνενωθούν οι δύο παρατάξεις; Αμφότεροι καλούν τους δημότες Επιδαύρου για τον «Σχεδιασμό της πορείας προς την κάλπη».
Τσιλογιάννης Γαλάνης

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και επικεφαλής της μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου, Αλέξανδρος Τσιλογιάννης και Θανάσης Γαλάνης απευθύνουν κάλεσμα προς τους δημότες του δήμου Επιδαύρου, σήμερα Κυριακή, στις 7 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Λυγουριού, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023.

Θέμα της εκδήλωσης θα είναι «Σχεδιασμός της πορείας προς την κάλπη, προκειμένου να υπάρξει ισορροπία και δυνατότητα έκφρασης και επιλογής».

Δηλώνουν αμφότεροι προβληματισμένοι ιδιαίτερα από τη διαμορφωθείσα πολιτική κατάσταση στον Δήμο, χωρίς ωστόσο να ανοίγουν τα χαρτιά τους για το τι προτίθενται να κάνουν οι παρατάξεις τους στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Μέχρι τώρα, εκτός από τον δήμαρχο Τάσο Χρόνη, την πρόθεση να κατέλθει υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου έχει εκφράσει ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Γιάννης Σαρρής, με δική του παράταξη, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί ακόμα τι ετοιμάζουν οι δύο υφιστάμενοι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης στο Δήμο Επιδαύρου. Θα συνενωθούν οι δύο παρατάξεις κατεβαίνοντας με κοινό ψηφοδέλτιο;

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis