home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Λάμψη και κομψότητα στην Αργολίδα με τη high jewellery συλλογή Louis Vuitton

Deep Time: Ένα από τα σπουδαιότερα event του γαλλικού οίκου μόδας για το 2023 έγινε στο Πόρτο Χέλι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας
louis vuitton

Η Louis Vuitton, η μεγαλύτερη εταιρεία ειδών πολυτελείας επέλεξε την Ελλάδα να παρουσιάσει σε παγκόσμια πρώτη την συλλογή της σε κοσμήματα πολυτελείας, στο πολυτελές resort Amanzoe, στο Πόρτο Χέλι Ερμιονίδας, στην Αργολίδα, σε ένα από τα σπουδαιότερα event για το 2023, με τίτλο DEEP TIME.

O γαλλικός οίκος μόδας παρουσίασε την νέα high jewellery συλλογή εξαιρετικών κοσμημάτων – έργων τέχνης, με σπάνιες πέτρες και πολύτιμους λίθους.

Η συλλογή, η 5η της σειράς πολύτιμων κοσμημάτων, που σχεδίασε η Artistic Director για ρολόγια και κοσμήματα του οίκου, Francesca Amfitheatrof, εμπνέεται από τον «βαθύ χρόνο», τον όρο που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τον γεωλογικό χρόνο που διατρέχει τη Γη από την πρώτη, πρώτη δημιουργία της μέχρι την εμφάνιση έμβιων όντων σ’ αυτή, και επικεντρώνει (η συλλογή) στην σχέση ανάμεσα στο high jewellery savoir-faire του οίκου με τα κρυμμένα στη γη πετράδια και την εξέλιξη του πλανήτη. 

Τα μέτρα ασφαλείας για 15 περίπου μέρες ήταν δρακόντεια λόγω της τεράστιας αξίας των εκθεμάτων αλλά και των VIP επισκεπτών.

Σε αυτά τα πλαίσια υπήρχε εναέρια επιτήρηση της περιοχής με μη επανδρωμένα συστήματα όλο το 24ωρο. 

Χρησιμοποιώντας drones με θερμικές και οπτικές κάμερες με υψηλό zoom, μεγαφωνικές συσκευές, προβολείς, αλεξίπτωτα, συστήματα ασύρματης μετάδοσης εικόνας και δεδομένων αλλά και πλατφόρμα διαχείρισης σμήνους, η OVERDRONE ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την αποστολή της.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis