home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Την «έτρωγαν τα σκυλιά» και δεν την βοηθούσε κανείς

Περνούσαν με τα ΙΧ τους και δεν διέκοπταν την βόλτα τους
Ναύπλιο

Ρεπορτάζ: Θ. Ν.

Καθημερινές είναι πλέον οι καταγγελίες για επιθέσεις αδέσποτων σε κατοίκους και τουρίστες της πόλης του Ναυπλίου. Χτες μια κοπέλα δέχτηκε δαγκώματα από αδέσποτα και γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στην παρέμβαση περαστικών.

Ενώ μια μέρα πριν μια άλλη κοπέλα ήταν περισσότερο άτυχη αφού αντιμετώπισε ολομόναχη την επίθεση στην πλατεία Φιλελλήνων χωρίς να σταματήσει προς βοήθειά της κανένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Τελικά κατάφερε να ξεφύγει με βαθιά τραύματα που θα την συνοδεύουν μια ζωή και με σοβαρότερο αυτό της έλλειψης βοήθειας από τους συνανθρώπους της, που την έβλεπαν αδιάφορα να βρίσκεται στο έλεος του κοπαδιού.

Πριν λίγες ημέρες μια διερχόμενη μάνα με το παιδάκι της δέχτηκε κι αυτή επίθεση από μια αγέλη. Με μια κίνηση η μάνα σήκωσε το παιδάκι της στα χέρια της δεχόμενη αυτή τα «χάδια των αδέσποτων». Ευτυχώς σε αυτή την περίπτωση το θύμα την γλίτωσε με κάποιες γρατζουνιές και μπόλικη τρομάρα.

Πριν λίγες μέρες στο τσακ την γλίτωσε και ένας ντελιβεράς που ενώ κατάφεραν να τον πετάξουν κάτω από την μηχανή του δεν τον τραυμάτισαν, ούτε τραυματίστηκε κι ο ίδιος από την πτώση του ή από διερχόμενο ΙΧ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis