home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναυάγιο στην Πύλο: «Οι λιμενικοί προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή χωρίς εκπτώσεις»

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Λιμενικών Νοτίου Πελοποννήσου
Λιμενικό

«Οι λιμενικοί εκτελούν τα καθήκοντά τους με πυξίδα την προστασία της ανθρώπινης ζωής χωρίς εκπτώσεις». Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νοτίου Πελοποννήσου, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη βαθιά της θλίψη και οδύνη για το τραγικό ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, που είχε ως αποτέλεσμα το χαμό τόσων ανθρώπινων ζωών.

Αναφερόμενη στο τραγικό ναυάγιο, επισημαίνει: «Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι η απελπισία των ανθρώπων και η εγκληματική εκμετάλλευσή της οδηγούν σε θανατηφόρα αδιέξοδα. Ως Ένωση θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στο τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα 47 ν.μ. ΝΔ της Πύλου, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, βάζοντας πάνω απ’ όλα το καθήκον και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τους διακρίνει».

Ακολούθως, επισημαίνεται ότι η Ένωση βρίσκεται πάντα στο πλευρό των λιμενικών, οι οποίοι συνεχίζουν με υψηλό αίσθημα ευθύνης να εκτελούν το έργο που τους έχει αναθέσει η Πολιτεία. «Αυτό το έργο που επιτελούν καθημερινά και αθόρυβα οι συνάδελφοι δυστυχώς πολλές φορές γίνεται προϊόν πολιτικής αντιπαράθεσης, που εμάς δε βρίσκει σύμφωνους. Τέλος, θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στην κοινωνία ότι τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος εκτελούν τα καθήκοντά τους έχοντας ως πυξίδα την προστασία της ανθρώπινης ζωής χωρίς εκπτώσεις».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis