home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εκλογές 2023: «Θρίλερ με τα κόμματα που θα μπουν στη Βουλή» λέει ο Γεράκης της Marc

Γρίφος πόσα και ποια κόμματα μπαίνουν στη Βουλή μετά τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου. Τι δείχνουν τα στοιχεία για τη συμμετοχή των ψηφοφόρων
Εκλογές 2023 εκλογικό κέντρο Ναύπλιο ψηφοδέλτια

Στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, μίλησε ο Θωμάς Γεράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της MARC και όπως ανέφερε, με το κλείσιμο της κάλπης των εκλογών 2023, θα έχουμε μια πρώτη εικόνα από το 80% των exit polls ενώ μέχρι τις 20:00 αναμένεται το 100%.

Όσον αφορά στην συμμετοχή, σημείωσε ότι «με βάσει τα δικά μας στοιχεία, δεν μπορούμε να διακρίνουμε μεγάλες αλλαγές στην συμμετοχή».

Στη συνέχεια, τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο «θρίλερ» όσον αφορά στον αριθμό των κομμάτων που θα μπουν στη Βουλή αλλά και το ποια θα είναι τελικά αυτά.

«Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση οι εκπλήξεις είναι ένα στοιχείο της βραδιάς. Το ενδιαφέρον δεν θα μονοπωλήσουν το πρώτο και το δεύτερο κόμμα, θα υπάρξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στα μικρότερα κόμματα», πρόσθεσε ο κ. Γεράκης.

Το θέμα αναφορικά με το «πόσα κόμματα θα μπουν στην Βουλή» έχει απασχολήσει πολύ τις τελευταίες ημέρες και όπως τόνισε ο Θωμάς Γεράκης, ήταν ένας γρίφος καθώς αρκετά ήταν τα κόμματα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ήταν πολύ κοντά στο ποσοστό που χρειάζεται για να μπουν στην Βουλή.

«Ανιχνεύουμε ένα ποσοστό πολιτών που δεν ψήφισε την προηγούμενη φορά και ψηφίζει τώρα», υπογράμμισε και συμπλήρωσε ότι θα βγουν στη συνέχεια πολλά στοιχεία σχετικά με το επάγγελμα, το φύλο την ηλικία αλλά και άλλες παραμέτρους των ψηφοφόρων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis