home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ο Κώστας Σταυρόπουλος μαζί με τον Κ. Μάκαρη

Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

Ο Κώστας Σταυρόπουλος είναι η νέα προσθήκη στη δημοτική παράταξη του Κώστα Μάκαρη και θα είναι υποψήφιος για το δήμο Ναυπλιέων, στο πλευρό του επιχειρηματία και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή».

Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«Αγαπητοί Συμπολίτες,

Είμαι γέννημα θρέμμα Ναυπλιώτης. Ασχολούμαι επαγγελματικά με τον Τουρισμό. Η εμπειρία που έχω αποκομίσει για το τουριστικό προϊόν και από άλλες περιοχές της Ελλάδος, δυστυχώς παρά τα τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχουμε σαν περιοχή έχουμε παραμείνει από πλευρά ανάπτυξης σε νηπιακή ηλικία.

Δεν μπορώ λοιπόν να παραμείνω άπραγος μπροστά σε αυτή την κατάσταση για αυτό πήρα την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με τα προβλήματα ειδικά του Ναυπλίου, συμμετέχοντας σε έναν Δημοτικό συνδυασμό που έχει όλα εκείνα τα εχέγγυα για να βγάλει την Ιστορική μας πόλη από το τέλμα.

Αυτός ο συνδυασμός δεν είναι άλλος από αυτόν που ηγείται ο πετυχημένος επιχειρηματίας κ. Κων/νος Μάκαρης, για τον οποίο πιστεύω ότι είναι ο μόνος που μπορεί να δημιουργήσει ανάπτυξη και κατ΄αυτόν τον τρόπο θα βοηθηθεί και η τοπική οικονομία.

Θα είμαι και εγώ υποψήφιος με τον συνδυασμό του στις Αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται».

Σχόλια

ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis