home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Επέστρεψε από αναρρωτική άδεια ο δερματολόγος – Ένας γιατρός σε όλη την Αργολίδα

Η έλλειψη γιατρών στις δημόσιες δομές υγείας δημιουργεί πολυποίκιλα προβλήματα
Νοσοκομείο Ναυπλίου

Η έλλειψη γιατρών στο σύστημα υγείας της Αργολίδας, εκτός από την ταλαιπωρία των ασθενών, δημιουργεί τεράστια προβλήματα και στο ίδιο το προσωπικό των νοσοκομείων που προσπαθούν να καλύψουν τις ανάγκες.

Χθες Δευτέρα, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, δημιουργήθηκε αναστάτωση στα επείγοντα με ασθενείς να αναζητούν δερματολόγο και να καταλήγουν τελικά για να εξεταστούν στο νοσοκομείο της Τρίπολης, αφού ο μοναδικός δερματολόγος στην Αργολίδα, είχε λάβει αναρρωτική άδεια.

Ο κος Φίλλιπος Γρηγοριάδης, ο οποίος επικοινώνησε με το anagnostis.org επιβεβαιώνει ότι η άδεια του είναι αναρρωτική και μάλιστα με πρόβλημα υγείας επέστρεψε σήμερα στο Νοσοκομείο εξετάζοντας ακόμα και ασθενείς που δεν είχαν προγραμματισμένο ραντεβού. Είχε απουσιάσει την Παρασκευή και την Δευτέρα, όπως σημειώνει.

Το πρόβλημα της έλλειψης γιατρών στα Νοσοκομεία της Αργολίδας παραμένει τεράστιο και άλυτο, με αποτέλεσμα ακόμα και αν ασθενήσει ένας γιατρός, να μην μπορεί να απουσιάσει. Παράλληλα πολλοί είναι οι γιατροί που υπερβαίνουν τις εφημερίες που προβλέπονται.

Για το θέμα, έχουν γίνει επανηλλημένες παρεμβάσεις, όμως παραμένει άλυτο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis