home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νοσοκομείο Ναυπλίου: Η έλλειψη δερματολόγου ταλαιπωρεί ασθενείς

Ασθενείς τρέχουν από το Ναύπλιο, στο Άργος και από εκεί στην Τρίπολη
Νοσοκομείο Ναυπλίου

Τον μοναδικό δερματολόγο των δομών  Υγείας στην Αργολίδα, διαθέτει το Νοσοκομείο Ναυπλίου, όμως η απουσία του αυτή την περίοδο λόγω αδείας και η έλλειψη δεύτερου γιατρού με την ίδια ειδικότητα, έχει ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρεί τους ασθενείς.

Το πρωί της Δευτέρας στα επείγοντα του νοσοκομείου Ναυπλίου – σύμφωνα με καταγγελίες που δέχθηκε ο anagnostis.org βρίσκονταν ασθενείς, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, όμως δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν αφού ο μοναδικός δερματολόγος απουσιάζει αυτές τις ημέρες. Μάλιστα, όπως αναφέρει ασθενής που απευθύνθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης, δεν έγινε δεκτός από παθολόγο στο Ναύπλιο (προφανώς λόγω της φύσης του περιστατικού) και παραπέμφθηκε στο Νοσοκομείο Άργους, όπου όμως δεν υπάρχει γιατρός δερματολόγος.

Στην επιμονή του ασθενούς, στο Νοσοκομείο του Άργους, εξετάστηκε από παθολόγο, αλλά απευθύνθηκε στους γιατρούς του ΙΚΑ, αφού θεωρήθηκε ότι δεν αρκούσε η θεραπεία που μπορούσε να δώσει ο παθολόγος.

Αποτέλεσμα όμως ήταν να προταθεί τελικά στον ασθενή να μεταβεί στο νοσοκομείο της Τρίπολης, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis