home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: «Με πιο δυνατό ΚΚΕ και πιο δυνατό τον λαό καμιά αντιλαϊκή κυβέρνηση δεν είναι παντοδύναμη!»

Την Τρίτη 20/06 η κεντρική προεκλογική ομιλία στο Άργος
κκε

Το ΚΚΕ ΤΕ Αργολίδας στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως «μπορεί να τα βάλει με τις κυβερνήσεις, την άρχουσα τάξη και την αντιλαϊκή πολιτική», ενώ δηλώνει πως με πιο δυνατό ΚΚΕ και πιο δυνατό τον λαό καμιά αντιλαϊκή κυβέρνηση δεν είναι παντοδύναμη.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί στο Άργος η κεντρική προεκλογική ομιλία του ΚΚΕ με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Κουτουμάνο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Μεσσηνίας και εκ νέου υποψήφιος με το ΚΚΕ.

Αναλυτικά το ΚΚΕ ΤΕ Αργολίδας σημειώνει:

 «ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΈΙ να τα βάλει με τις κυβερνήσεις, την άρχουσα τάξη και την αντιλαϊκή πολιτική! Για να πολλαπλασιαστούν οι εστίες αντίστασης, για να συνενωθούν σε ένα πανελλαδικό κίνημα αμφισβήτησης και σύγκρουσης.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ στο σύστημα. Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη αντισυστημική.

ΓΙΑΤΙ στο δίλημμα “ή οι ζωές μας ή τα κέρδη τους” επιλέγουμε τις ζωές μας παλεύοντας ενάντια στα μικρά και μεγάλα “Τέμπη” που ζει κάθε μέρα ο λαός.

 ΓΙΑΤΙ κόντρα στη μιζέρια και το “τίποτα δεν γίνεται” αναδεικνύει τις σύγχρονες ανάγκες του λαού και της νεολαίας στη δουλειά, τη μόρφωση, τη Υγεία, τον ελεύθερο χρόνο, τον Πολιτισμό, την προστασία της ζωής του λαού και του περιβάλλοντος.

 ΓΙΑΤΙ ξέρουμε πού θα είναι το ΚΚΕ την επόμενη μέρα, σε αντίθεση με κόμματα-φαντάσματα που με “θόρυβο” εμφανίζονται και “αθόρυβα” αποσύρονται όταν έχουν ολοκληρώσει την αποστολή τους για λογαριασμό του συστήματος.

ΓΙΑΤΙ έχει μέτωπο στον φασισμό και το θερμοκήπιό του, το σύστημα της εκμετάλλευσης. Δεν δίνει συγχωροχάρτια ντροπής στους ναζί, όπως κάνουν άλλα κόμματα.

ΓΙΑΤΙ έχει πρόγραμμα εξουσίας – διακυβέρνησης με τον λαό στο τιμόνι της εξουσίας, πραγματικό ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγεται. Γιατί στη σημερινή βαρβαρότητα υπάρχει διέξοδος για τα συμφέροντα του λαού, στη σύγκρουση και την ανατροπή του σάπιου, διεφθαρμένου συστήματος.

ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ, δυναμώνοντας τους συλλογικούς αγώνες κόντρα στον συμβιβασμό και την απογοήτευση που καλλιεργούν οι δυνάμεις της «κεντροαριστεράς» (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) τροφοδοτώντας έτσι και τη ΝΔ. Μόνο μαζί με το ΚΚΕ μπορούμε να δημιουργήσουμε ρωγμές στον αρνητικό συσχετισμό. Όλα αλλάζουν όταν το αποφασίζουν με τη δράση τους οι πολλοί!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σώσουμε τη λαϊκή κατοικία και τους μικρούς επαγγελματίες από τα funds και τα “κοράκια”, που ετοιμάζουν νέες εξώσεις αξιοποιώντας τους νόμους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ να παλέψουμε για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με αυξήσεις και μέτρα προστασίας της ζωής των εργαζομένων, κόντρα στο νομοθετικό οπλοστάσιο των κυβερνήσεων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ που προστατεύουν τα κέρδη της εργοδοσίας.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ να παλέψουμε ενάντια στην υποβάθμιση των όρων μόρφωσης των παιδιών των λαϊκών οικογενειών, στην παραπέρα ιδιωτικοποίηση της Εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ να παλέψουμε ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, την εμπλοκή της Ελλάδας στα σχέδια των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ, με τα οποία συμφωνούν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο ο λαός σώζει τον λαό, στον δρόμο της ανατροπής με ΚΚΈ δυνατό!

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ, Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ. ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ, Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΛΙΖΕΡΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis