home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΣΥΡΙΖΑ: Την Αργολίδα επισκέπτεται ο Νίκος Παπάς

Ο Νίκος Παπάς θα συναντηθεί με το προσωπικό του Νοσοκομείου Άργους, θα κάνει περιοδεία σε μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις του Άργους και του Ναυπλίου, ενώ θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση, στο Άργος
Νίκος Παπάς ΣΥΡΙΖΑ

Στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των προεκλογικών παρεμβάσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, την Τετάρτη 21 Ιουνίου, ο Νίκος Παπάς, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και πρώην Υπουργός, επισκέπτεται τον Νομό Αργολίδας.

Σημαντικές στάσεις της ολοήμερης αυτής περιοδείας του Νίκου Παπά στην Αργολίδα θα είναι:

  • Συνάντηση με το προσωπικό του Νοσοκομείου Άργους, έτσι ώστε να ενημερωθεί για τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει.
  • Περιοδεία σε μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις του Άργους και του Ναυπλίου. Επαφή με τον κόσμο της Αργολίδας.
  • Η επίσκεψη του κ. Παπά στον Νομό μας θα ολοκληρωθεί με μια ανοιχτή συγκέντρωση, στο Άργος (πεζόδρομος Βασ. Όλγας- πλησίον Αρχαιολογικού Μουσείου) και ώρα 8.30 στην οποία θα αναλυθούν διεξοδικά οι προγραμματικές θέσεις του κόμματος και το προεκλογικό μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. 
(post) ne ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΡΓΟΣ 2106 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΠΑΠΠΑΣ

«Με σύνθημά μας «Δίκαιη Κοινωνία- Ευημερία για όλους», καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για μια δίκαιη κοινωνία, για μια δίκαιη ανάπτυξη, γιατί μαζί μπορούμε καλύτερα!», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ 

Αναλυτικότερο Δελτίο με τις ώρες των επισκέψεων και το πλήρες πρόγραμμα του Νίκου Παπά θα εκδοθεί σε λίγες μέρες.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis