home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το ζευγάρωμα των φιδιών. Δείτε 2 φίδια την ώρα που κάνουν σεξ στο χωράφι

Ο …αδιάκριτος φωτογραφικός φακός κατάφερε να αποθανατίσει ερωτικές στιγμές, περιπτύξεις και ερωτικές αγκαλιές
Ζευγάρωμα φιδιών στην Κρήτη

Χορός του σεξ στο χωράφι για δύο φίδια ανάμεσα στα ξερόχορτα, κοντά στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα δύο φίδια θεώρησαν ειδυλλιακό το περιβάλλον σε αυτό το σημείο και η κάμερα κατέγραψε το ζευγάρωμά τους.

Φίλος του anagnostis.org πήγε στο χωράφι του και έκπληκτος είδε τα φίδια να αγκαλιάζονται σφιχτά μπροστά του, πάνω στον οίστρο. Χωρίς να φοβηθεί άρχισε να καταγράφει την προσωπική σκηνή των φιδιών.

Αποτέλεσμα ήταν ο …αδιάκριτος φωτογραφικός φακός να αποθανατίσει τις ερωτικές στιγμές, περιπτύξεις και ερωτικές αγκαλιές… στο χωράφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Wikipedia, όλη η αναπαραγωγική δραστηριότητα πραγματοποιείται μέσω της κλοάκης, την ενιαία έξοδο / είσοδο στη βάση της ουράς, όπου τα απόβλητα είναι επίσης εξαλειφθεί. Τα περισσότερα ερπετά έχουν όργανα συνουσίας, τα οποία είναι συνήθως κλειστά ή αντεστραμμένα και βρίσκονται στο εσωτερικό του σώματος.

Όπως διαβάζουμε στο infoanimales.net τα φίδια είναι ωοτόκα ζώα. Αυτό σημαίνει ότι γεννούν αυγά με εξαίρεση το φίδι βόα, του οποίου η αναπαραγωγή είναι ωοθηκοτόκος. Η διαδικασία παραγωγής και ζευγαρώματος γίνεται την άνοιξη και το καλοκαίρι. Τα αρσενικά είναι αυτά που φλερτάρουν το θηλυκό. Για αυτό, μερικές μάχες μεταξύ αρσενικών λαμβάνουν χώρα για να μπορέσουν να αποφασίσουν ποια σύζευξη μαζί της. Αυτές είναι οι μόνες περιπτώσεις στις οποίες μπορούμε να βρούμε πολλά δείγματα φιδιών στο ίδιο μέρος. Μόλις το αρσενικό ζευγαρώσει με το θηλυκό, θα ακολουθήσει τον δρόμο του και είναι το θηλυκό που θα υιοθετήσει την πιο εχθρική συμπεριφορά. Η περίοδος επώασης διαρκεί συνήθως από 2 έως 5 μήνες και η μητέρα τα εγκαταλείπει μόλις εναποθέσει τα αυγά. Κατά τη γέννηση, τα μικρά πρέπει να φροντίζουν μόνοι τους.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis