home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναυάγιο στη Πύλο: Λύγισε γιατρός – Αναφορά για περίπου 100 παιδιά στο πλοίο

«Έδωσα το κινητό μου τηλέφωνο για να πάρουν και να μιλήσουν με την οικογένειά τους στην Αίγυπτο», ανέφερε συγκινημένος ο γιατρός
Γιατρός τραγωδία στη Πύλο

Συνεχίζεται η τραγωδία στην Πύλο με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 79 και με φόβο να αυξηθούν κι άλλο. Λύγισε ο γιατρός που μίλησε στον Skai, καθώς ανέφερε πως στο πλοίο υπήρχαν περίπου 100 παιδιά.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας και γραμματέας των νοσοκομειακών γιατρών Μεσσηνίας, Μανώλης Μάκαρης, περιέθαλψε τους ασθενείς και με δάκρυα στα μάτια είπε ότι έδωσε το κινητό του σε έναν διασωθέντα για να μιλήσει με συγγενείς του στην Αίγυπτο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο αριθμός του στη συνέχεια κυκλοφόρησε μεταξύ των αλλοδαπών με αποτέλεσμα να δεχτεί αμέτρητες κλήσεις από αγνώστους, είτε από τη Συρία, είτε από την Αίγυπτο που αγωνιούν για τους δικούς τους.

Του έστελναν τις φωτογραφίες των συγγενικών τους προσώπων και ρωτούσαν αν είναι στο Νοσοκομείο.

«Εγώ να σας πω, αυτό που με συγκίνησε πάρα πολύ ήταν όταν έδωσα το κινητό μου τηλέφωνο για να πάρουν και να μιλήσουν με την οικογένειά τους στην Αίγυπτο. Αυτό…», ανέφερε συγκινημένος ο γιατρός.

Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται καθώς έχουν επιστρατευτεί πλωτά και εναέρια μέσα. Παράλληλα, έχει τεθεί σε ισχύ και το σχέδιο διαχείρισης ανθρώπινων απωλειών.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis