home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους επισκέφθηκε ο Ανδρέας Πουλάς

Ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής παρακολούθησε την γιορτή λήξης του διδακτικού έτους 2022 – 2023 με θέμα: «Κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά»
Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους επισκέφθηκε ο Ανδρέας Πουλάς 3

Ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς επίσκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους για να παρακολουθήσει την γιορτή  λήξης  του διδακτικού έτους 2022 – 2023 με θέμα: «Κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά»

Όπως ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, «οι μικροί μας φίλοι με την καθοδήγηση των δασκάλων τους, την βοήθεια του ειδικού βοηθητικού προσωπικού και την συμπαράσταση των γονιών τους, προετοίμασαν και μας πρόσφεραν μία όμορφη παράσταση με πολύ κέφι και δυνατά συναισθήματα.

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους επισκέφθηκε ο Ανδρέας Πουλάς 1
Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους επισκέφθηκε ο Ανδρέας Πουλάς // ΦΩΤΟ: Ανδρέας Πουλάς

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό του σχολείου και τους γονείς των παιδιών, για την  προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά και για την αγάπη και την αισιοδοξία που προσφέρουν σε αυτά τα παιδιά. Η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη.

Εκπαίδευση για όλους σημαίνει ίσες ευκαιρίες για όλους. Κύριο μέλημα μας πρέπει να είναι η διαμόρφωση ίδιας ποιότητας και ποσότητας μέσων και υποδομών υποστήριξης της μαθησιακής διαδικασίας σε κάθε τύπο σχολείου».

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους επισκέφθηκε ο Ανδρέας Πουλάς
Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους επισκέφθηκε ο Ανδρέας Πουλάς // ΦΩΤΟ: Ανδρέας Πουλάς

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis