home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συνελήφθη ξανά, στο Κιάτο, o 63χρονος παιδόφιλος

Βρέθηκαν χάπια στο σπίτι όπου έμενε με την μητέρα του

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Συνελήφθη ξανά, στο Κιάτο, o 63χρονος παιδόφιλος
Βιασμός

Συνελήφθη ξανά, στο Κιάτο, o 63χρονος παιδόφιλος, ο οποίος είχε συλληφθεί και καταδικαστεί το 1998 για βιασμό. Το περασμένο Σάββατο, 10 Ιουνίου, ο 63χρονος παιδόφιλος ζητούσε ερωτικό ραντεβού από 14χρονη, αλλά ευτυχώς συνελήφθη από τις Αρχές.

Αφού αφέθηκε ελεύθερος, πήγε στο σπίτι που διανέμει η μητέρα του έξω από το Κιάτο. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και εντόπισαν μικροποσότητα ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στη σύλληψή του και πλέον κρατείται στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα με το prototheme.gr, o 63χρονος παιδόφιλος θα έπρεπε να ήταν νοσηλευόμενος στο «Γεώργιος Γεννηματάς», στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε μετά τη σύλληψή του όταν δήλωσε ότι νιώθει αδιαθεσία.

Το βαρύ παρελθόν του 63χρονου

Ο 63χρονος είχε συλληφθεί και καταδικαστεί το 1998 για βιασμό, καθώς έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες με την πρόφαση ότι ζητούσε baby sitter. Όταν οι ενδιαφερόμενες πήγαιναν σπίτι του, εκείνος προσπαθούσε να τις βιάσει.

Όπως έχει γράψει το iefimerida.gr, μια γυναίκα δεν κατάφερε να γλιτώσει, καθώς τη βίασε. Στη συνέχεια τον κατήγγειλε και τον συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Ακροπόλεως. Δικάστηκε και καταδικάστηκε για τις πράξεις του.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης με τη 14χρονη την οποία προσπάθησε να αποπλανήσει στην Ομόνοια, η 12χρονη από τον Κολωνό που είχε πέσει θύμα μαστροπείας ανέφερε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 63χρονο.

Πλέον με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού προκειμένου η ανακρίτρια να κρίνει αν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Πως τον παγίδευσε η οικογένεια της 14χρονης

Για το πώς παγίδευσε τον 63χρονο που έστελνε μηνύματα στην 14χρονη κόρη του και της ζητούσε να συναντηθούν, μίλησε το πρωί της Τρίτης στο «Mega» ο πατέρας της ανήλικης.

Ο πατέρας ανέφερε πως όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν η ανήλικη έλαβε στο κινητό της ένα μήνυμα με μια χυδαία φωτογραφίας γυναίκας.

Η κοπέλα ήταν μαζί με μία φίλη και νόμισαν πως πρόκειται για πλάκα από τους συμμαθητές τους, ενώ προσπαθώντας να καταλάβει αν είναι γνωστός ο αριθμός από τον οποίο ήρθε το μήνυμα, το κάλεσαν καταλάθος.

Την επόμενη μέρα ο 63χρονος την κάλεσε λέγοντας με χυδαίο τρόπο πως θέλει να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Ο 63χρονος όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς μετά από κάποιες ώρες έστειλε νέο μήνυμα στην ανήλικη με μια ακόμα χυδαία φωτογραφία.

Η κοπέλα μίλησε στους γονείς της και η μητέρα της σκέφτηκε με ποιον τρόπο θα μπορούσε να τον παγιδεύσει. Έτσι πρότεινε στην κόρη της να στείλει ένα μήνυμα στον 63χρονο, στο οποίο θα του ζητούσε να συναντηθούν στην Ομόνοια.

Η οικογένεια πριν πάει στο ραντεβού ειδοποίησε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και έτσι στο σημείο περίμεναν τον 63χρονο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis