home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Δημήτρης Καρούντζος μαζί με τον Κ. Μάκαρη

Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να συμπορευτεί με την παράταξη «Νέα Εποχή»

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ο Δημήτρης Καρούντζος μαζί με τον Κ. Μάκαρη
ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΣ ΔΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

Ο Δημήτρης Καρούντζος θέτει υποψηφιότητα στο πλευρό του Κώστα Μάκαρη, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος. Ο δημοτικός σύμβουλος από το Ναύπλιο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να συμπορευτεί με την παράταξη «Νέα Εποχή»:

«Αγαπητοί Συμπολίτες,

Γεννήθηκα στο Ναύπλιο. Τελείωσα το Δημοτικό της Πρόνοιας και το Γυμνάσιο του Ναυπλίου. Αποφοίτησα από τη Σχολή των Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων  Μηχανικών του Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Από το 1994 Δημοτικός Σύμβουλος και αρκετές φορές Αντιδήμαρχος στο Δήμο Ναυπλίου, εκλεγμένος επί δέκα τρία συναπτά έτη. Είμαι παντρεμένος και έχω αποκτήσει τρία τέκνα.

Τα τελευταία χρόνια σαν ενεργός πολίτης που ασχολήθηκε στα τοπικά πράγματα, ήμουν έντονα προβληματισμένος για την πορεία της Δημοτικής Αρχής.

Άλλωστε επί της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής του κ. Κωστούρου δεν είχα καμιά ενεργό ανάμειξη στα Δημοτικά πράγματα. Παρακολουθούσα όμως έχοντας το μικρόβιο των κοινών υποθέσεων, με ενδιαφέρον την πορεία της Δημοτικής Αρχής.

Είναι γραφειοκρατική, διεκπεραιωτική, χωρίς όραμα και πνοή, χωρίς δημιουργικότητα. Κατέληξα έτσι στο συμπέρασμα ότι τα Δημοτικά πράγματα στον ιστορικό και όμορφο Δήμο μας χρειάζονται μια νέα επανεκκίνηση. Αυτό άλλωστε φαίνεται από τις διακηρύξεις αλλά και την δημιουργικότητα ενός συγκεκριμένου υποψηφίου Δημάρχου του κ. Κων/νου Μάκαρη ότι πληρεί ο συνδυασμός του. Μας δίδει δηλαδή σε όλους τους Δημότες δραστηριοποιουμένους στα κοινά ή αδρανούντες, την ευκαιρία να πάμε σε ένα νέο ξεκίνημα με όραμα πολύπλευρο, κοινωνικό, αναπτυξιακό, κάτι που τόσο πολύ χρειάζεται ο τόπος μας.

Οι επιτυχίες του στον οικονομικό – επιχειρηματικό στίβο αλλά και οι καίριες παρεμβάσεις του στα τοπικά μας προβλήματα μας εγγυώνται ένα νέο δημιουργικό ξεκίνημα, μια νέα παραγωγική αρχή για τον Δήμο μας.

Για αυτό αποφάσισα να διακόψω αυτό το διάλειμμα της ενεργού συμμέτοχής μου στα Δημοτικά πράγματα και να στρατευθώ μαζί του στην πρώτη γραμμή.»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis