home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έφυγε από τη ζωή ο άλλοτε Διευθυντής της Ιονικής Τράπεζας στο Ναύπλιο

Ο Δημήτρης Γκολέμης που κηδεύτηκε στο Παναρίτη, είχε υπηρετήσει την πρώην τράπεζα από διάφορα πόστα σε Αργολίδα και Δυτική Ελλάδα.
Πένθος

Πέθανε, σε ηλικία 72 ετών, ο πρώην τραπεζικός υπάλληλος της Ιονικής Τράπεζας Δημήτρης Γκολέμης, ο οποίος είχε υπηρετήσει ως εργαζόμενος και διευθυντής στο Ναύπλιο, ως εργαζόμενος και υποδιευθυντής στο Άργος και ως διευθυντής στη Λευκάδα, το Μεσολόγγι, τον Πύργο, τη Βόνιτσα την Κυπαρισσία και τους Γαργαλιάνους.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων και Συνταξιούχων στην Ιονική Τράπεζα εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Τον Δημήτρη διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα. Δυστυχώς όμως τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε από σοβαρά προβλήματα υγείας και έδωσε ένα μεγάλο αγώνα. Όσοι εργάστηκαν μαζί του θα κρατήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από την κοινή εργασιακή τους πορεία.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στη σύζυγό του Βασιλική και τους γιους του Ανδρέα και Ευάγγελο που θα κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του αγαπημένου τους συζύγου και πατέρα.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το χωριό Παναρίτη Αργολίδος, στον ιερό ναό Γενέσιον της Θεοτόκου και ακολούθησε η ταφή στο κοιμητήριο του χωριού.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis