home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Νέα Εποχή: Διπλή εκδήλωση για το Περιβάλλον και τον τρόπο διοίκησης του Δήμου Ναυπλιέων

Ο Κώστας Μάκαρης αναφέρθηκε στην Πυραμίδα της διοίκησης που θα εφαρμοσθεί και στην οποία η βάση των πρωτογενών αποφάσεων θα είναι τα αιρετά Τ.Σ.

Πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, η προγραμματισμένη διπλή δράση της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, σχετικά με τις Περιβαλλοντικές δεσμεύσεις και τον τρόπο διοίκησης του Δήμου Ναυπλιέων, σύμφωνα με το  διαδραστικά διαμορφούμενο πρόγραμμα της Δημοτικής Παράταξης.

Το στέλεχος της Παράταξης Γιώργος Εμμανουήλ (Περιβαλλοντολόγος –Δασολόγος) ανέπτυξε το Περιβαλλοντικό κομμάτι με τη βοήθεια ειδικού προγράμματος εμπλουτισμένου με γραφικά και φωτογραφίες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ναυπλιέων.

Ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και υπ. Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μάκαρης αναφέρθηκε στην Πυραμίδα της διοίκησης που θα εφαρμοσθεί και στην οποία η βάση των πρωτογενών αποφάσεων θα είναι τα αιρετά Τ.Σ.

Επιδείχθηκε το ήδη διαμορφωμένο πρόγραμμα αμέσων παρεμβάσεων για την Άρια Ναυπλίου και ορίσθηκε τριμελής συντονιστική επιτροπή για την προώθηση της κατάρτισης ανάλογων προγραμμάτων στα χωριά και τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων.

Οι 200 περίπου παριστάμενοι, οι περισσότεροι των οποίων ήταν υποψήφιοι της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, παρακολούθησαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τα δύο μέρη της εκδήλωσης συμμετέχοντες με ερωτήματα και προτάσεις.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Μάκαρης τόνισε για μια ακόμη φορά το τρίπτυχο της λειτουργικότητας στην οποία προσβλέπει , ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΛΕΓΧΟΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.

Ξεκαθάρισε ότι η Καθημερινότητα θα είναι ευθύνη των Τοπικών Αρχών, ο Έλεγχος θα γίνεται με καθεστώς διαφάνειας από τα θεσμοθετημένα όργανα και η Ανάπτυξη θα είναι το κύριο δικό του καθήκον.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη συνεδριακή αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίας Ερμιονίδας, στο Ναύπλιο, ολοκληρώθηκε με τη διαβεβαίωση τακτικότητας στην υλοποίηση ανάλογων θεματικών εκδηλώσεων για την καλύτερη προώθηση των βασικών προγραμματικών δεσμεύσεων και την τομεακή οργάνωση της πολιτικής δράσης των υποψηφίων και των εθελοντών της Δημοτικής Παράταξης.

Μιλώντας προς τους δημοσιογράφους ο υπ. Δήμαρχος Ναυπλιέων, Κωνσταντίνος Μάκαρης, τους κάλεσε να προβάλλουν τις θέσεις της παράταξης προκειμένου να αναπτυχθεί ένας προγραμματικός διάλογος την κοινωνία και να δοθεί η ευχέρεια στους Δημότες να ψηφίσουν Προγράμματα και θέσεις που θα οδηγήσουν τον Δήμο Ναυπλιέων στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button