home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Πληθαίνουν οι πολιτικές αντιδράσεις για την επίθεση με τσιμεντόλιθο στα γραφεία της ΝΔ

Οι άγνωστοι δράστες έσπασαν την τζαμαρία των γραφείων που βρίσκονται επί της οδού 25ης Μαρτίου, στην Πρόνοια.
Έσπασαν τα γραφεία της ΝΔ στο Ναύπλιο 1

Αντιδράσεις και από άλλους πολιτικούς χώρους έχει προκαλέσει η επίθεση τσιμεντόλιθο στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Ναύπλιο.

Οι άγνωστοι δράστες έσπασαν την τζαμαρία των γραφείων που βρίσκονται επί της οδού 25ης Μαρτίου, στην Πρόνοια.

Καταδικαστέα περιστατικά έχουν σημειωθεί και σε άλλες πόλεις της Πελοποννήσου, σε βάρος και άλλων κομμάτων, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, δυναμιτίζοντας χωρίς λόγο μία κατά τ’ άλλα ήρεμη και πολιτισμένη προεκλογική περίοδο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης από κανένα πολιτικό χώρο. Ήδη εξετάζονται οι κάμερες της περιοχής στις οποίες ενδεχομένως να έχουν καταγραφεί ο δράστης ή οι δράστες.

Πουλάς: Απαράδεκτη η επίθεση στα γραφεία της ΝΔ Ναυπλίου

Την δημόσια καταδίκη του εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα, Ανδρέας Πουλάς, για την επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Ναύπλιο:

«Η επίθεση στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Ναύπλιο είναι απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα.

Ενέργειες σαν αυτή πλήττουν τον πολιτικό πολιτισμό και τη Δημοκρατία μας και εν τέλει στρέφονται ενάντια στην ίδια την κοινωνία και τους πολίτες.

Οφείλουμε πάνω από όλα να προασπίσουμε τη Δημοκρατία και την ασφάλεια των πολιτών».

Μπούνος: Δεν μας φοβίζουν οι τραμπουκισμοί

Ανακοίνωση Ιωάννη Μπούνου για την επίθεση στα γραφεία της ΔΕΕΠ:

«Η απόλυτα καταδικαστέα επίθεση που σημειώθηκε χθες στα γραφεία της κομματικής μας οργάνωσης στο Ναύπλιο με στόχο να δημιουργήσει τρομοκρατικό κλίμα, αποτελεί ευθεία επίθεση στην ίδια την Δημοκρατία και δεν έχει θέση σε μία ευνομούμενη κοινωνία.

Οι τραμπουκισμοί αυτοί δεν μας φοβίζουν, αντίθετα μας κάνουν πιο δυνατούς στον αγώνα για την νίκη και την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Το μήνυμα που στέλνουμε στους θρασύδειλους δράστες, αλλά και σε όσους τους υποκινούν είναι ηχηρό: Στην Ελλάδα η Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται, ούτε εκβιάζεται».

Λυσίκατος: Γραφικές φιγούρες του παρελθόντος εξέφρασαν τις δημοκρατικές τους «ευαισθησίες» και «ανησυχίες»

Ο Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Λυσίκατος δήλωσε για την επίθεση στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης:

«Η επίθεση εναντίον των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας αναδεικνύει την λογική με την οποία κάποιοι κινούνται στην πόλη μας.

Γραφικές φιγούρες του παρελθόντος με το σπάσιμο των γραφείων εκφράσαν με ένα «πρωτότυπο» τρόπο τις δημοκρατικές τους «ευαισθησίες» και «ανησυχίες».

Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι σαφέστατο αλλά εξίσου σαφές πρέπει να καταστεί σε οποιονδήποτε ότι στην Δημοκρατία μας αυτοί αποτελούν το χθες και εμείς το αύριο.

Στη Νέα Δημοκρατία είναι μονόδρομος ο πολιτικός διάλογος και στις δυνάμεις του πολιτικού περιθωρίου η επίδειξη τραμπουκισμού.

Συνεχίζουμε χωρίς να κοιτάμε πίσω».

Ανδριανός: «Στόχος τους η Δημοκρατία»

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός δήλωσε πως η επίθεση στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ στο Ναύπλιο είχε ως στόχο τη δημοκρατία.

Συνέχισε λέγοντας πως «η χθεσινοβραδινή επίθεση στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας στο Ναύπλιο δεν είχε ως στόχο την παράταξή μας, αλλά ευρύτερα τη δημοκρατία. Κάθε δημοκράτης πολίτης καταδικάζει χωρίς περιστροφές αυτή την απόπειρα να δυναμιτιστεί το πολιτικό κλίμα και η κοινωνική ειρήνη ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis