home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία των γραφείων της ΝΔ στο Ναύπλιο με τσιμεντόλιθο – Οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις

Κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων
Έσπασαν τα γραφεία της ΝΔ στο Ναύπλιο 1

Έσπασαν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Ναύπλιο με έναν τσιμεντόλιθο. Συγκεκριμένα, άγνωστοι έριξαν έναν τσιμεντόλιθο σπάζοντας την τζαμαρία των γραφείων στην 25ης Μαρτίου, στην Πρόνοια.

Αμέσως μόλις ενημερώθηκε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Λυσίκατος, βρέθηκε στο σημείο όπου και έκανε μήνυση κατά αγνώστων. Όπως αναφέρει ο ίδιος, «η επίθεση εναντίον των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας αναδεικνύει την λογική με την οποία κάποιοι κινούνται στην πόλη μας. Γραφικές φιγούρες του παρελθόντος  με το σπάσιμο των γραφείων εκφράσαν με ένα «πρωτότυπο» τρόπο τις δημοκρατικές τους «ευαισθησίες» και «ανησυχίες». Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι σαφέστατο αλλά εξίσου σαφές πρέπει να καταστεί σε οποιονδήποτε ότι στην Δημοκρατία μας αυτοί αποτελούν το  χθες και εμείς το αύριο.

Στη Νέα Δημοκρατία είναι μονόδρομος ο πολιτικός διάλογος και στις δυνάμεις του πολιτικού περιθωρίου η επίδειξη τραμπουκισμού. Συνεχίζουμε χωρίς να κοιτάμε πίσω.»

Έσπασαν τα γραφεία της ΝΔ στο Ναύπλιο

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός δήλωσε πως η επίθεση στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ στο Ναύπλιο είχε ως στόχο τη δημοκρατία.

Συνέχισε λέγοντας πως «η χθεσινοβραδινή επίθεση στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας στο Ναύπλιο δεν είχε ως στόχο την παράταξή μας, αλλά ευρύτερα τη δημοκρατία. Κάθε δημοκράτης πολίτης καταδικάζει χωρίς περιστροφές αυτή την απόπειρα να δυναμιτιστεί το πολιτικό κλίμα και η κοινωνική ειρήνη ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης από κανένα πολιτικό χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν υπόνοιες ότι πιθανόν ο δράστης ή οι δράστες να προέρχονται από τον ακροδεξιό χώρο. Ήδη εξετάζονται οι κάμερες της περιοχής στις οποίες ενδεχομένως να έχουν καταγραφεί ο δράστης ή οι δράστες.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis