home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μάκαρης: Καταγγέλλει υποψηφιότητα προμηθεύτριας του δήμου με το συνδυασμό Κωστούρου

Ο υποψήφιος δήμαρχος με τη «Νέα Εποχή» ζητά άμεση ακύρωση της υποψηφιότητας
Μάκαρης Κώστας

Στην κατάλυση της κλίμακας Ηθικών κανόνων και στην περιφρόνηση της πρόνοιας των σχετικών νόμων, αναφέρεται ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Μάκαρης, με αφορμή την ανακοίνωση συμμετοχής με τον δημοτικό συνδυασμό του Δ. Κωστούρου προμηθεύτριας του δήμου.

«Η φωτογραφία του απερχόμενου δημάρχου, μπροστά στο Δημαρχείο, να ανακοινώνει την ένταξη της “Δημοτικής προμηθεύτριας” (αναφέρεται το όνομα) στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ναύπλιο επόμενη μέρα» αποτελεί πρόκληση και σωστά τα ΜΜΕ αναφέρονται αποδοκιμαστικά σ΄ αυτή», αναφέρει ο κος Μάκαρης.

Όπως επισημαίνει «η δημοσίευση ενός μόνον πίνακα με 51 απ’ ευθείας αναθέσεις,  ύψους 210.000 ευρώ θα ήταν αρκετή για να προκαλέσει την ανάκληση της υποψηφιότητας και της πρακτικής των συνεχών και με μονοπωλιακό τρόπο αναθέσεων. Αναθέσεων για τις οποίες ο λαός μας σχολιάζει λέγοντας «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».

Ο κ. Δημήτρης Κωστούρος οφείλει να ακυρώσει άμεσα την υποψηφιότητα (αναφέρεται το όνομα) και να αναγνωρίσει δημοσίως ότι έσφαλε. Η κατασπατάληση του Δημοτικού χρήματος με τη διοχέτευση τεραστίων ποσών σε ημέτερους, δημιουργεί στους Δημότες την αίσθηση ότι πρέπει να επιδιώκουν τη δημοτική εύνοια επ’ ανταλλαγή πολιτικών και όχι μόνον ωφελειών», καταλήγει ο κος Μάκαρης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis