home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Ανδριανός στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ ενημερώθηκε για το θα γίνει με προσλήψεις και σχολικά βιβλία.
Ανδριανός διευθύνσεις εκπαίδευσης (4)

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε σήμερα τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επισκέφθηκα σήμερα τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας όπου συναντήθηκα με τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Βασίλη Πολύδωρο και στελέχη των δύο διευθύνσεων.

Όπως ενημερώθηκα, σε ό,τι αφορά την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, η διανομή των σχολικών βιβλίων έχει ξεκινήσει κανονικά και προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέχρι και τις 21 Ιουνίου, ενώ εκ μέρους της Διεύθυνσης έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για τη λειτουργία δύο παραρτημάτων Νηπιαγωγείων, ένα στις Λίμνες και ένα στον Αχλαδόκαμπο.

Από το 2021 μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί 150 διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και σε συνδυασμό με τις έγκαιρες προσλήψεις αναπληρωτών, περίπου 200 προσλήψεις ανά σχολικό έτος, καλύπτονται όλα τα κενά σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία.

Επίσης, μετά τις εκλογές θα ολοκληρωθούν οι μεταθέσεις και οι αποσπάσεις, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις των γονέων και κηδεμόνων προς τις σχολικές μονάδες για παροχή στήριξης από εκπαιδευτικούς παράλληλης στήριξης, σχολικούς νοσηλευτές και βοηθητικό προσωπικό για το επόμενο σχολικό έτος, 2023-24.

Σε ό,τι αφορά την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, έχουν γίνει 18 προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών γενικής παιδείας και αναμένονται οι μόνιμοι διορισμοί της ειδικής αγωγής, ενώ τα βιβλία έχουν ήδη παραληφθεί από τα σχολεία».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis