home design 800x400
home design 1170Χ320

Προσωρινά ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο Αρχιμανδρίτης της Ερμιονίδας – Ποιος περιοριστικός όρος του επιβλήθηκε

Αναβολή πήρε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου όπου δικάζεται, η υπόθεση του 40χρονου ιερέα, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονο
Δικαστήρια Ναυπλίου υπόθεση ναρκωτικών (7)

Αναβολή πήρε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου όπου δικάζεται, η υπόθεση του 40χρονου Αρχιμανδρίτη, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο παιδί και συγκεκριμένα για αποστολή βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του 40χρονου ιερέα να ανοιχτεί το κινητό του, για να διαπιστωθεί ότι -όπως υποστηρίζει- η αποστολή του άσεμνου υλικού έγινε από λάθος και προορίζονταν για άλλο παραλήπτη που είναι ενήλικος.

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη

Η έδρα του δικαστηρίου αποφάσισε ο κατηγορούμενος να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος μέχρι τη δίκη, η οποία ορίστηκε για τις 16 Ιουνίου.

Στον Αρχιμανδρίτη απαγορεύτηκε να πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων αλλά και να επικοινωνεί μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο.

Στην αίθουσα του τριμελούς πλημμελειοδικείου του Ναυπλίου βρέθηκε απέναντι από τον ιερέα η μητέρα του παιδιού.

Τι ερευνούν οι Αρχές και τι ισχυρίζεται ο Αρχιμανδρίτης

Ο Αρχιμανδρίτης κατηγορείται ότι έστειλε στον 12χρονο μέσω social media, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το κινητό και οι υπολογιστές του 40χρονου έχουν ήδη κατασχεθεί και βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ενώ μέσω της διασταύρωσης των στοιχείων οι Αρχές εξετάζουν αν το περιεχόμενο αυτό έχει σταλεί και σε άλλους ανήλικους ή ακόμη και σε ενήλικες.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του αρχιμανδρίτη, το τελευταίο διάστημα ο ίδιος είχε διαδικτυακές ερωτικές επαφές με τέσσερις ενήλικους άνδρες, ενώ το βίντεο υποστήριξε ότι το έστειλε «κατά λάθος» στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis