home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Ήρθε για να μείνει το Tiger & Dragon Meet in Nafplio

Εξήντα αθλητές όλων των ηλικιών, από επτά συλλόγους, αγωνιστήκαν σε τριάντα επιλεγμένους αγώνες δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό

Ένα καινούργιο τουρνουά πραγματοποιήθηκε από τον σύλλογο Choy Lee Fut, που έχει ιστορία στα επιτυχημένα τουρνουά πολεμικών τεχνών στην περιοχή του Ναυπλίου και όχι μόνο.  Το «Τiger &, Tragon Meet in Nafplio» ήρθε για να μείνει.

Μια διοργάνωση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σύμφωνα με τα λεγόμενα όλων των συμμετεχόντων, των αθλητών, των προπονητών και των θεατών. Ένα τουρνουά υψηλών προδιαγραφών που διαφημίζουν την τέχνη του Κουνγκ φού, την περιοχή μας και τον σύλλογο Choy Lee Fut.

Εξήντα αθλητές όλων των ηλικιών, από επτά συλλόγους, αγωνιστήκαν σε τριάντα  επιλεγμένους αγώνες δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντας θέαμα καταχειροκροτούμενοι σε κλίμα ευγενούς άμιλλας, σύμφωνα με τα πρότυπα των πολεμικών τεχνών.

«Να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια  σε όλα τα παιδιά ανεξάρτητα από την έκβαση των αγώνων. Η  συμμετοχή από μόνη της είναι νίκη. Επίσης συγχαρητήρια στους γονείς για την υπομονή τους.

Να ευχαριστήσουμε  τον ΔΟΠΠΑΤ του δήμου Ναυπλίου για την συν διοργάνωση. Τους κριτές sanda της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγ φού για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν σε δύσκολες περιπτώσεις. Τον ιατρό Δημήτρη Μπακιρτζή, την Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας και την Ιατρική  Μερίμνα για την παροχή του Ασθενοφόρου για την ιατρική κάλυψη.

Τους χορηγούς μας:  το όμορφο ταβερνάκι, το κέντρο Ξενών Γλωσσών, Βασιλικής & Κων/νας Χρονοπούλου, το Ικτέο Δρόμος, τις  εταιρείες αθλητικών ειδών, seven Hellas, Teryy sport κα  το υπερκατάστημα mega Salapatas. Το φωτογραφείο Γαρουνιάτη, τον Γιώργο και τη Βιβή για την φωτογραφική κάλυψη.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το υπερκατάστημα ”Mega Salapata” για την τηλεόραση  που πρόσφερε για την κλήρωση. Συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό και  θα μοιραστεί αναλογικά στους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετέχουν στο παγκόσμιο στην Κίνα το καλοκαίρι.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν με όλους τους τρόπους αυτήν την διοργάνωση», αναφέρει ο Σύλλογος.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button