home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΜεσσηνία

Καλαμάτα: Ο ίδιος ο πατέρας άρπαξε τη μικρή από τα χέρια της μητέρας της

Η αρπαγή του 12χρονου κοριτσιού σημειώθηκε στην είσοδο σχολείου, με δασκάλους και συμμαθητές του παιδιού να κοιτούν αποσβολωμένοι.

Η αρπαγή και οι άγριες σκηνές σε σχολείο στην Καλαμάτα συνοψίζουν τα όσα βίωσε ένα 12χρονο κορίτσι που βλέπει τους γονείς του να βρίσκονται σε … πόλεμο από τη μέρα που χώρισαν. Η μητέρα έχει κερδίσει την επιμέλεια και ο πατέρας γίνεται πρωταγωνιστής σε επεισόδια που σημαδεύουν τον ψυχικό κόσμο της κόρης του. Τελευταίο αυτό που σημειώθηκε την Παρασκευή 2 Ιουνίου.

Όπως σημειώνει το newsit.gr, άρπαξε την ανήλικη κόρη του έξω από το σχολείο την στιγμή που σχολούσε, μέσα από τα χέρια της εν διαστάσει συζύγου του στην Καλαμάτα. Λίγο νωρίτερα είχε κλέψει από το σπίτι της γυναίκας 3.000 ευρώ και ηλεκτρικές συσκευές αξίας 2.700 ευρώ.

Ο λόγος για έναν 48χρονο στην Καλαμάτα που προκάλεσε την κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Ιουνίου του 2023. Αρχικά άρπαξε την 12χρονη κόρη του μέσα από τα χέρια της 43χρονης μητέρας της, παρότι εκείνη έχει την επιμέλεια της ανήλικης.

Άμεσα η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπιστεί ο δράστης και τελικά να επιστρέψει η ανήλικη στη μητέρα της.

Όπως προέκυψε όμως κατά την διάρκεια της έρευνας ο 43χρονος, δεν είχε αρπάξει μόνο την ανήλικη, αλλά νωρίτερα είχε πάει στο σπίτι της πρώην συζύγου του και της έκλεψε 3.000 ευρώ σε μετρητά και ηλεκτρικές συσκευές αξίας 2.700 ευρώ.

Σε βάρος του δράστη ασκήθηκαν διώξεις για αρπαγή ανηλίκου και κλοπή.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button