home design 800x400
home design 1170Χ320

Δημοπρατείται ξανά η λιμνοθάλασσα στη Θερμησία και ακολουθεί το Βιβάρι

Ο περιφερειάρχης τόνισε ότι δυνατότητα υποβολής προσφορών στους εν λόγω διαγωνισμούς έχουν μόνο συνεταιρισμοί αλιέων και μεμονωμένοι αλιείς
Λιμνοθάλασσα Θερμησίας Βιβάρι

Σε τηλεδιάσκεψη μετείχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Πέμπτη 1η Ιουνίου, με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της εν λόγω Περιφερειακής Ενότητας.

Αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης αποτέλεσε η επαναδημοπράτηση -μετά από δύο άγονες που προηγήθηκαν- της εκμίσθωσης της εκμετάλλευσης του δημόσιου ιχθυοτροφείου στη λιμνοθάλασσα Θερμησίας, στον Δήμο Ερμιονίδας:

“Μετά από δύο άγονους διαγωνισμούς για την Θερμησία, γίνεται επαναδημοπράτηση τις επόμενες ημέρες, με μια μικρή τροποποίηση της σχετικής διακήρυξης” δήλωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει αυτή φορά πλειοδότης. Όπως γνωστοποίησε παράλληλα ο περιφερειάρχης άμεσα θα εκδοθεί και μία ακόμα διακήρυξη που θα αφορά στο Βιβάρι.

Ο περιφερειάρχης τόνισε ότι δυνατότητα υποβολής προσφορών στους εν λόγω διαγωνισμούς έχουν μόνο συνεταιρισμοί αλιέων και μεμονωμένοι αλιείς -“απολύτως κανένας άλλος δεν μπορεί να καταθέσει προσφορά, ούτε ΝΠΔΔ όπως οι δήμοι” επισήμανε ο Π. Νίκας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis