home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πανελλήνιες 2023: Ανδριανός, Γαβρήλος και Πουλάς προς μαθητές

Το μήνυμα των τριών υποψηφίων βουλευτών για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων

Οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, Ανδρέας Πουλάς και Γιώργος Γαβρήλος έστειλαν τις ευχές τους προς τους μαθητές για την έναρξη των εισαγωγικών εξετάσεων για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στα Λύκεια της Χώρας.

Ο Γιάννης Ανδριανός για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που μπαίνουν σήμερα και αύριο στη διαδικασία των εισαγωγικών εξετάσεων.

Με αυτοπεποίθηση, ψυχραιμία και αισιοδοξία, η προετοιμασία των προηγούμενων μηνών θα αποδώσει τους καρπούς της. Ακόμη όμως και αν το αποτέλεσμα δεν είναι το προσδοκώμενο, κέρδος τεράστιο θα είναι η εμπέδωση αυτής της θαρραλέας στάσης απέναντι στις δοκιμασίες και της δυσκολίες της ζωής, που διασφαλίζει ότι θα βγούμε δυνατότεροι και σοφότεροι απ’ αυτές, έτοιμοι να διεκδικήσουμε και να αξιοποιήσουμε την επόμενη ευκαιρία που γρήγορα θα ανοίξει στον δρόμο μας!

Καλή δύναμη λοιπόν!»

Ο Ανδρέας Πουλάς για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

«Σήμερα ξεκίνησε η δοκιμασία των Πανελληνίων Εξετάσεων μία περίοδος για την οποία οι μαθητές και οι οικογενειές τους έχουν προετοιμαστεί εδώ και πολύ καιρό.

Πρόκειται για μία σημαντική στιγμή δεν είναι όμως η μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Είναι ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον όχι όμως το μοναδικό.

Εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές να αντιμετωπίσουν αυτή τη δοκιμασία με το λιγότερο δυνατό άγχος, με συγκέντρωση και προσήλωση στο στόχο τους προκειμένου να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στους γονείς και στους καθηγητές που στέκονται δίπλα τους σε αυτή την προσπάθεια εύχομαι καλό κουράγιο και να συνεχίσουν να στηρίζουν τα παιδιά ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Η ζωή έχει πολλά σενάρια και αυτό που χρειάζεται πάνω από όλα είναι υγεία, αισιοδοξία και πίστη.

Το μέλλον ξεδιπλώνεται μπροστά σας και είναι στο χέρι σας να το κάνετε καλύτερο».

Ο Γιώργος Γαβρήλος για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

«Καλή επιτυχία στις μαθήτριες και στους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Εύχομαι να ευοδωθούν οι προσδοκίες όλων των παιδιών και να δικαιωθούν οι κόποι των ιδίων και των οικογενειών τους.

«Η επιτυχία δεν είναι οριστική, η αποτυχία δεν είναι μοιραία. Αυτό που μετράει είναι το κουράγιο να συνεχίζεις». (Ουίνστον Τσώρτσιλ)

Η στήριξη του δημόσιου συστήματος εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών μας είναι στις προτεραιότητές μας, για μια γενιά που μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από εμάς».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis