home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΗλεία

Πελοπόννησος: Η Νίκη τελικά δεν άντεξε

Πέθανε το σκελετωμένο Boxer που βρέθηκε στη Ζαχάρω

Η Νίκη, το σκελετωμένο Boxer που βρέθηκε στη Ζαχάρω, τελικά δεν άντεξε. Όπως έγινε γνωστό, έφυγε από τη ζωή αφού την πρόδωσε η καρδιά της, παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να σωθεί από φιλόζωους και κτηνιάτρους.

Το άτυχο σκυλί είχε βρεθεί αλυσοδεμένο και σε άθλια κατάσταση από δύο τουρίστριες από την Αυστρία.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Κρεστένων Νοιάζομαι αναφέρει:

«Τα τελευταία λεπτά γράφουμε σβήνουμε… δεν ξέρουμε πως να το πούμε… έχουμε όλοι παγώσει.

Η Νίκη έφυγε. Σταμάτησε η καρδούλα της. Η Νίκη έφυγε. Δεν άντεξε το κορμάκι της. Δεν άντεξε.

Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν. Το πάλεψαν. Αλλά δυστυχώς την βρήκαμε αργά. Δεν προλάβαμε. Αν το ξέραμε λίγο πιο νωρίς… αν… αν … αν. Δεν ξέρουμε τι άλλο να πούμε. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Η Νίκη μας πέθανε σήμερα το πρωί.

Συγνώμη κοριτσάκι μου που δεν σε βρήκαμε νωρίτερα. Συγνώμη για το είδος μας. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτά τα μάτια που μας σκλάβωσαν από την πρώτη μέρα δεν θα τα ξαναδούμε.

Πάλεψες για να ζήσεις αλλά πλέον ήταν πολύ αργά. Πέτα αγάπη μου στα λιβάδια ελεύθερη πλέον χωρίς δεσμά σε ένα μέρος καλύτερο από το δικό μας όπως σου αξίζει».

Στην ίδια ανακοίνωση ο Φιλοζωικός Σύλλογος τονίζει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κτηνιάτρους που έδωσαν αγώνα για να την σώσουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για την βοήθειά σας, την αγάπη σας, την υποστήριξή σας όλες αυτές τις μέρες. Η Νίκη μπορεί να μην τα κατάφερε αλλά σίγουρα έζησε τις τελευταίες μέρες της νιώθοντας αγάπη, στοργή. Το ανθρώπινο χάδι.

Το μόνο που θέλουμε να ζητήσουμε, να σας παρακαλέσουμε: Όχι κατάρες, όχι άσχημα λόγια. Ας γίνει αυτό η αφορμή να αντιδράσουμε όλοι στην κακοποίηση. Τραβήξτε φωτογραφίες, video, καλέστε το 100 και ενημερώστε τα κεντρικά της αστυνομίας. Για να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάντια. Για την Νίκη».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button