home design 800x400
home design 1170Χ320

Σοκάκι: All time classic στην πλατεία Συντάγματος του Ναυπλίου από την πρώτη μέρα του καλοκαιριού

Το αγαπημένο στέκι του Ναυπλίου μας περιμένει στην πλατεία Συντάγματος την 1 Ιούνιου του 2023
Σοκάκι εσωτερικές (2)

Μετράει πάνω 30 χρόνια ζωής και είναι μια διαχρονική και αγαπημένη all day επιλογή για τους locals των γύρω περιοχών και τους χιλιάδες επισκέπτες του Ναυπλίου. Στον πρόσφατα ανακαινισμένο και νέο χώρο του καφέ, bar και soft restaurant, με την χρωματιστή και την εντυπωσιακή μπάρα θα ξεκινήσεις τη μέρα σου με speciality καφέ και brunch, θα απολαύσεις ένα ελαφρύ lunch, μέχρι να βραδιάσει και να αρχίσουν να σερβίρονται τα δροσιστικά κοκτέιλ.

Στέκι από την αρχή της ζωής του, τη δεκαετία του ’80, το Σοκάκι είναι ένα από τα παλαιότερα cafe της πόλης. Σε έναν ιδιαίτερα διακοσμημένο χώρο με έθνικ στοιχεία. Ο νέος πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος βρίσκεται κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ναυπλίου, στην Πλατεία Συντάγματος 3.

Ναύπλιο Νούφαρα Σοκάκι (1)

Το Σοκάκι στην πλατεία Συντάγματος του Ναυπλίου

Παρά το ότι άλλαξε γειτονιά, η φιλοσοφία του βασίζεται από τη μία στη χρήση άριστων πρώτων υλών σε κάθε παρασκευή και από την άλλη στην άψογη φιλοξενία. Γι΄ αυτό εδώ θα σε υποδεχθούν από νωρίς το πρωί με ιδιαίτερες ποικιλίες τσαγιού, ροφήματα και καφέδες ανώτερης ποιότητας και εκλεκτές προτάσεις σε brunch.

Σοκάκι εσωτερικές (1)

Για lunch break μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε γευστικά burgers και να τα συνοδεύσεις με έναν φρέσκο χυμό σε ιδιαίτερους συνδυασμούς, αλλά και στις γευστικές κρέπες. Εκτός από τους κλασικούς συνδυασμούς υπάρχουν και κάποιοι πρωτότυποι – εκλεκτοί – με ανθότυρο, μέλι και σουσάμι.

Σοκάκι εσωτερικές (3)

Το βράδυ μπορεί κανείς να απολαύσει το κρασί του, επιλέγοντας από μια ενδιαφέρουσα λίστα με έμφαση στον αμπελώνα της Πελοποννήσου, συνοδεία πλατό αλλαντικών και τυριών ή μικρών συνοδευτικών πιάτων.

Τον κατάλογο συμπληρώνουν signature κλασικά κοκτέιλ και mocktails, δηλαδή επιλογές κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ.

Το ΣΟΚΑΚΙ ένα από τα γνωστότερα στέκια του Ναυπλίου ανοίγει για το κοινό την 1 Ιούνιου του 2023 στην Πλατεία Συντάγματος 3 στο Ναύπλιο και μας περιμένει.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis