home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Αργείτης Τάσος Δουβίκας στο δρόμο που χάραξαν Μαχλάς και Γιακουμάκης

Ο επιθετικός της Ουτρέχτης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας και θα μοιραστεί το βραβείο με τον Τσάβι Σίμονς
Τάσος Δουβίκας

Ο Αργείτης επιθετικός Τάσος Δουβίκας πρόκειται να μοιραστεί το βραβείο του πρώτου σκόρερ της σεζόν στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας (Eredivisie) με τον Τσάβι Σίμονς.

Η Ουτρέχτη επικράτησε με 3-2 της Έμεν για την 34η και τελευταία αγωνιστική στην Eredivisie, με τον Τάσο Δουβίκα να σκοράρει και να δίνει με το 19ο φετινό τέρμα του προβάδισμα στην ομάδα του (2-1).

Ο Τάσος Δουβίκας ολοκλήρωσε τη σεζόν με 19 γκολ σε 32 παιχνίδια πρωταθλήματος με την Ουτρέχτη (δυο χατ-τρικ), έχοντας και τέσσερις ασίστ.

Ο 23χρονος διεθνής επιθετικός θα μοιραστεί το βραβείο του πρώτου σκόρερ με τον νεαρό “αστέρα” της Αϊντχόφεν, Τσάβι Σίμονς, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Άλκμααρ, μεταξύ των οποίων και το έσχατο της σεζόν, στο 90+8′, με το οποίο έπιασε τον Δουβίκα.

Ο Δουβίκας έγινε ο τρίτος Έλληνας που καταφέρνει να ολοκληρώσει μια σεζόν στην Eredivisie ως ο κορυφαίος σκόρερ και ο δεύτερος τα τελευταία τρία χρόνια, αφού το 2020-2021 τον ίδιο τίτλο είχε κατακτήσει ο Γιώργος Γιακουμάκης με τα 26 γκολ που σημείωσε για τη Φένλο. Η αρχή είχε γίνει το 1997-1998, όταν ο Νίκος Μαχλάς είχε σκοράρει 34 φορές για τη Φιτέσε, κατακτώντας παράλληλα και το Χρυσό Παπούτσι της Ευρώπης για τη σεζόν.

Δουβίκας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Αργολίδας

«Ο Πρόεδρος Βασίλης Σιδέρης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας συγχαίρουν τον Τάσο Δουβίκα για την ανάδειξη του σε ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ στo πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ολλανδίας με την ομάδα της Ουτρέχτης.

Είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο, το Αργολικό ποδόσφαιρο αλλά και για όλη την Ελλάδα.

Ένας ποδοσφαιριστής που κόσμησε με την παρουσία του τόσο τις μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ.Αργολίδας όσο και τις ομάδες που αγωνίστηκε.

Τάσο συνέχισε!
Συνέχισε να κάνεις περήφανο όλο το Αργολικό ποδόσφαιρο!!!»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis