home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Βαριές κατηγορίες για τον 41χρονο που άνοιξε πυρ στο Δορυφορικό Σταθμό Νεμέας και τραυμάτισε φύλακα

Ο ένοπλος άνδρας, εισήλθε στο χώρο που βρίσκονται τα δορυφορικά πιάτα και πυροβολούσε για αρκετά λεπτά. Οι υπάλληλοι κλειδώθηκαν έντρομοι στα γραφεία
Απόπειρα ανθρωποκτονίας Νεμέα (1)

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής (28/5) στη Νεμέα Κορινθίας όταν ένοπλος άνδρας, για άγνωστη αιτία, άνοιξε πυρ στο φυλάκιο του Δορυφορικού Σταθμού της Νεμέας, με αποτέλεσμα, η φύλακας να τραυματιστεί από τα θραύσματα.

Στη συνέχεια ο ένοπλος άνδρας, εισήλθε στο χώρο που βρίσκονται τα δορυφορικά πιάτα και πυροβολούσε για αρκετά λεπτά. Οι υπάλληλοι κλειδώθηκαν έντρομοι στα γραφεία και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας και οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Λακωνία, και να του περάσουν χειροπέδες.

Όπως αναφέρει το korinthosnews, όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον άνδρα γιατί το έκανε, εκείνος φέρεται να τους είπε πως ο σταθμός φταίει για τον… κορωνοϊό!

Βίντεο: korinthostv.gr

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο δράστης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (28.5.2023) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, 41χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, σήμερα (28.5.2023) το μεσημέρι, ανωτέρω δράστης μετέβη σε εγκαταστάσεις δορυφορικών κεραιών σε τοπική κοινότητα του Δήμου Νεμέας και αφού πλησίασε το φυλάκιο, εντός του οποίου βρισκόταν 37χρονη φύλακας, αρχικά πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προς το μέρος της, προκαλώντας φθορές στην πόρτα του φυλακίου και στη συνέχεια εισήλθε εντός αυτού και με την άσκηση σωματικής βίας την έσυρε έξω από αυτό, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της.

Ο ανωτέρω δράστης παρέμεινε στο χώρο των εγκαταστάσεων, συνεχίζοντας να πυροβολεί προς τις κεραίες, ενώ η 37χρονη κατάφερε να διαφύγει.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 41χρονο, ενώ κατέσχεσαν και το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο, καθώς και σάκο που περιείχε μεγάλο αριθμό κυνηγετικών φυσιγγίων.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας».

Απόπειρα ανθρωποκτονίας Νεμέα (2)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis