home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Η Κατερίνα Γραμματικού παρουσιάζει το βιβλίο “Μικρές Πλάνες”

Το βιβλίο μιλάει για ένα νεαρό κορίτσι που αφηγείται τη ζωή στο χωριό Κιργί την δεκαετία του 1980, ένα οικογενειακό τραύμα κι έναν ανολοκλήρωτο πρώιμο παιδικό έρωτα
Κατερίνα Γραμματικού

Η συγγραφέας Κατερίνα Γραμματικού παρουσιάζει το βιβλίο «Μικρές Πλάνες» την Τετάρτη 31 Μαΐου και ώρα 20:30, στο Ναύπλιο, στον χώρο της «Μέντας».

Το βιβλίο μιλάει για ένα νεαρό κορίτσι που αφηγείται τη ζωή στο χωριό Κιργί την δεκαετία του 1980, ένα οικογενειακό τραύμα κι έναν ανολοκλήρωτο πρώιμο παιδικό έρωτα.

Ο αρχαιολόγος και συντονιστής της Λέσχης Κων/νος Τζιαμπάσης, η φιλόλογος – κλινική ψυχολόγος Χαρά Δουσεμετζή θα μιλήσουν για το βιβλίο, ενώ την αφήγηση του βιβλίου έχει αναλάβει η ηθοποιός Αρρήτη Κεχαγιά.

sel grammatikou

Η συγγραφέας του μυθιστορήματος θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Λέσχη Ανάγνωσης του Κ.Ξ.Γ. ΛΟΓΟΣ «ΛΕΞΕΙΣ» και οι «εκδόσεις Κομνηνός», ενώ χορηγοί είναι η εφημερίδα Αναγνώστης Πελοποννήσου και ο ιστότοπος anagnostis.org, καθώς και η εταιρεία Συμβούλων Agrotrust, το δημιουργικό γραφείο «Οδός Δημιουργίας», o πολυχώρος «Μέντα» και το Κ.Ξ.Γ.ΛΟΓΟΣ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis