home design 800x400
home design 1170Χ320

Χρήστος Μπονταΐτης: Χτες έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για να έχει η χώρα μια αυτοδύναμη κυβέρνηση

Η δήλωση του Προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Άργους – Μυκηνών
Άργος πανοραμική (4)

Ο Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Άργους – Μυκηνών Χρήστος Μπονταΐτης σχετικά με τις εκλογές της Κυριακής τονίζει πως «χτες έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για να έχει η χώρα μια αυτοδύναμη κυβέρνηση».

Αναλυτικά, όπως σημειώνει ο ίδιος:

«Στη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για να έχει η χώρα μια αυτοδύναμη κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση για όλους τους Έλληνες, μακριά από όλα εκείνα που μας χωρίζουν. Μια κυβέρνηση που θα προχωρήσει στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα.

Οι πολίτες έδειξαν με πολύ σαφή τρόπο ότι θέλουν συνέχεια στη διακυβέρνηση της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έδειξαν ότι θέλουν συνέπεια και σταθερότητα.  Αλλαγές στη χώρα κι όχι αλλαγή κυβέρνησης. Μια Ελλάδα με ανάπτυξη, δουλειές, καλύτερους μισθούς, ψηφιακό δημόσιο, νέο ΕΣΥ, λιγότερες ανισότητες. Μια χώρα πιο ισχυρή απέναντι σε ένα αβέβαιο περιβάλλον και με μια Τουρκία που οι αναθεωρητικές της τάσεις εξακολουθούν να είναι κυρίαρχες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που είχε στόχο να είναι πρώτο κόμμα, υπέστη συντριπτική ήττα. Οι πολίτες απέρριψαν την τοξικότητα, τον διχαστικό λόγο, το «μαύρο» και το «γκρίζο». Τους λόγους της αποτυχίας τους ας τους εξηγήσουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, απευθυνθήκαμε στους πολίτες με προτάσεις για το αύριο.

Για το πώς θα γίνει η Ελλάδα και η ζωή τους καλύτερη. Με υψηλότερους μισθούς, καλύτερο ΕΣΥ, πιο πράσινη, πιο ψηφιακή, πιο δίκαιη, πιο ισχυρή. Δεν ακολουθήσαμε τους αντιπάλους μας στο «γκρίζο» και «στο μαύρο». Το ίδιο θα κάνουμε και στην προεκλογική περίοδο που θα ξεκινήσει σύντομα.

Θα επιδιώξουμε την αυτοδυναμία στην κάλπη του συστήματος ενισχυμένης αναλογικής το οποίο αποδείχτηκε στην πράξη πως δεν υπηρετούσε κάποια κομματική ανάγκη, αλλά την ανάγκη να έχει η χώρα μια σταθερή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας. Το ίδιο το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ένα μεγάλο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Αργολίδα εκφράστηκε. Η Ελλάδα μίλησε.

Προχωράμε σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά.»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis