home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Η δήλωση του Τάκη Παπαϊωάννου για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Το βασικό είναι το χθεσινό, βαρύ αποτέλεσμα για τον προοδευτικό κόσμο συνολικά και η τεράστια αποχή από την εκλογική διαδικασία», αναφέρει ο βουλευτής
Τάκης Παπαϊωάννου

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Τάκης Παπαϊωάννου μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής αναφέρει πως δεν περίμενε την τόση μεγάλη αγάπη από το τόπο που γεννήθηκε, την Αργολίδα.

Τονίζει επίσης πως «το βασικό είναι το χθεσινό, βαρύ αποτέλεσμα για τον προοδευτικό κόσμο συνολικά και η τεράστια αποχή από την εκλογική διαδικασία».

Όπως ο ίδιος δηλώνει:

«Πριν από περίπου 3 μήνες πήρα την απόφαση να συμμετέχω στη εκλογική μάχη ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ποτέ δεν περίμενα πως μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα λάμβανα τόση αγάπη και αποδοχή από τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω. Ούτε πως τόσοι άνθρωποι θα με τιμούσαν με την ψήφο τους. Θέλω να σας ευχαριστήσω τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά.

Όμως το ζήτημα αυτό είναι δευτερεύον. Το βασικό είναι το χθεσινό, βαρύ αποτέλεσμα για τον προοδευτικό κόσμο συνολικά και η τεράστια αποχή από την εκλογική διαδικασία. Είναι χρέος μας λοιπόν, με ενότητα, συλλογικές διαδικασίες και το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία να δώσουμε νέα πνοή στον προοδευτικό χώρο που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος και ο κόσμος της δουλειάς.»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis