home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτική

Αγγελική Κοντοθανάση: Στην εκκωφαντική άνοδο του ΠΑΣΟΚ συνέβαλε και η Αργολίδα

«Όλοι μαζί προχωράμε, όλοι μαζί μπορούμε, όλοι μαζί θα καταφέρουμε να αλλάξουμε σελίδα»

Η Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργολίδας Αγγελική Α. Κοντοθανάση σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής 21 Μαΐου ως εξής:

«Το βράδυ των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου αποδείχθηκε με τον πιο θριαμβευτικό τρόπο, η βαθιά ιστορική και κοινωνική ρίζα της Δημοκρατικής Παράταξης. Το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνεται πρωταγωνιστής στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας. Ανανεώθηκε, συσπειρώθηκε και απέδειξε ότι είναι εγγυητής της ελπίδας, της προόδου και της προοπτικής για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες με γνήσιο και ουσιαστικό αντιπολιτευτικό λόγο και με συγκεκριμένες προτάσεις. Ο δημοκρατικός και προοδευτικός κόσμος της χώρας, στήριξε δυναμικά την παράταξη με την συμμετοχή του, στέλνοντας ένα καθαρό και βροντερό μήνυμα νίκης και αλλαγής. Το ΠΑΣΟΚ, είναι παρόν και έτοιμο για την επόμενη μάχη, για την επόμενη νίκη και όλοι θα αγωνιστούμε να φέρουμε την παράταξη ακόμα πιο ψηλά, αγκαλιάζοντας τις αγωνίες της μεσαίας τάξης του ελληνικού λαού.

Στην εκκωφαντική άνοδο του ΠΑΣΟΚ, συνέβαλε και ο Νομός μας, η Αργολίδα, η οποία όχι μόνο διατήρησε το ήδη υψηλό ποσοστό, που είχε λάβει κατά τις εθνικές εκλογές του 2019, αλλά κατάφερε να το αυξήσει, έχοντας ως «λάβαρό» της το 15,6%, αποδεικνύοντας ότι υπερήφανα και ενωτικά συνέβαλε στην μεγάλη επιστροφή της παράταξης, ακόμα και όταν κάποιοι την αμφισβήτησαν, την υποτίμησαν, την υπονόμευσαν, με τον προοδευτικό κόσμο της να τους απαντά, ύστερα από το νικηφόρο αυτό αποτέλεσμα, ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και σίγουρα αψήφησε όσους το ήθελαν μικρό και υποταγμένο.

Συγχαρητήρια σε όλους του υποψήφιους βουλευτές μας, οι οποίοι συνέβαλαν σε όλη αυτή την προσπάθεια της αναγέννησης, της ενότητας και της επιστροφής της παράταξης για την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων και την βελτίωση των θεσμών, η οποία ξεκινά από τον Πρόεδρό μας, το Νίκο τον Ανδρουλάκη και καταλήγει σε καθένα από εμάς. Πάλεψαν για την καλύτερη και ελπιδοφόρα επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ στο Νομό, και απέδειξαν ότι η νέα γενιά και η ανανέωση σε συνδυασμό με την εμπειρία και την ενότητα, συνέβαλαν ουσιαστικά στα κεκτημένα υψηλά αποτελέσματά της.

Διαβάστε ακόμα

Συγχαρητήρια και σε όλα τα στελέχη της παράταξης του Νομού μας, και ιδίως στα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Συντονιστικών Επιτροπών, τα οποία απέδειξαν, ότι έδωσαν με τον καλύτερο, τον αποδοτικότερο και με τον πιο νικηφόρο τρόπο, την μάχη για την αλλαγή, την ενότητα, την αισιοδοξία, την μάχη να παραμείνει η Αργολίδα στην κορυφή.

Ένα μεγάλο μπράβο, στον Βουλευτή μας, Ανδρέα Πουλά, τόσο για την επανεκλογή του, όσο και για τον αγώνα, που έδωσε. Του εύχομαι καλή θητεία, με αγώνες και με μια βροντερή φωνή για την Αργολίδα μας μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, το ποσοστό αυτό αποτελεί μια τεράστια ευθύνη, διότι θα πρέπει να πείσουμε τους προοδευτικούς πολίτες ότι σήμερα επιτέλους υπάρχει μια σοβαρή προοδευτική δύναμη, η οποία θα γίνει και η κύρια αντιπολίτευση.

Όλοι μαζί προχωράμε, όλοι μαζί μπορούμε, όλοι μαζί θα καταφέρουμε να αλλάξουμε σελίδα.

Καλό μας αγώνα».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button