home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Κωστήδες και Ελένες γέμισαν τις ταβέρνες και όχι τα εκλογικά τμήματα

Πολλά τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα έξω από καταστήματα εστίασης, στα οποία αν κοιτάξει κάποιος μέσα δεν πέφτει καρφίτσα
Εκλογές ταβέρνες Κωστήδες Ελένες (1)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική διαδικασία στην Αργολίδα με τις κάλπες να κλείνουν στις 7 το απόγευμα, όπως και σε ολόκληρη τη χώρα. Ωστόσο δεν είναι οι πολιτικές συζητήσεις εκείνες που κυριαρχούν, ούτε οι ψηφοφόροι φαίνεται πως βιάζονται ιδιαίτερα να πάνε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, αν κρίνουμε από την εικόνα στα σχολεία του Ναυπλίου και της ευρύτερης περιοχής όπου λιγότεροι από τους μισούς εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους είχαν προσέλθει για να ψηφίσουν μέχρι και λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής 21 Μαΐου.

Μέρα γιορτής η σημερινή με τον Κώστα και την Ελένη να δέχονται ευχές για την ονομαστική τους εορτή, μην παραλείποντας το καθιερωμένο κέρασμα σε γνωστούς και φίλους.

Κωστήδες και Ελένες γέμισαν τις ταβέρνες και όχι τα εκλογικά τμήματα, όπως φαίνεται και από τις εικόνες με τα πολλά παρκαρισμένα αυτοκίνητα έξω από καταστήματα εστίασης, στα οποία αν κοιτάξει κάποιος μέσα δεν πέφτει καρφίτσα. Ανάλογη ήταν η εικόνα και σε κεντρικές καφετέριες του Ναυπλίου και όχι μόνο πριν την ώρα του φαγητού.

Μένει να δούμε αν θα πάνε χορτασμένοι να ψηφίσουν τις επόμενες λίγες ώρες που απομένουν ή αν η αποχή στις εκλογές 2023 θα χτυπήσει «κόκκινο».

Εκλογές ταβέρνες Κωστήδες Ελένες (2)
Φώτο: anagnostis

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis