home design 800x400
home design 1170Χ320

Αργολίδα: Διαδοχικές επιτυχίες για σχολικές ομάδες σε Πανελλήνιους Αγώνες

Οι επιτυχίες – διακρίσεις στους Πανελλήνιους αγώνες συνοδεύονται και με επιπρόσθετη μοριοδότηση για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Ομάδα Χάντμπολ 2ου Λυκείου Άργους 2

Η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Αργολίδας ανακοινώνει πως η ομάδα χειροσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Άργους ύστερα από την πρόκριση της στο final four των Πανελλήνιων σχολικών αγώνων χειροσφαίρισης ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου 2022 – 2023, που διεξήχθησαν στη Δράμα , κατάκτησε την δεύτερη θέση.

Η ομάδα μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Άργους στον ημιτελικό αγώνα που έγινε στις 10/05/2023 στις 11:00 π.μ. νίκησε την ομάδα μαθητών του 1ου ΕΠΑ.Λ. Βέροιας και προκρίθηκε στον τελικό. Ο τελικός αγώνας έγινε την Πέμπτη 11/05/2023 και ώρα 10:30 π.μ. όπου και αντιμετώπισε την ομάδα « ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ», όπου ηττήθηκε και κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Η ομάδα ποδοσφαίρου μαθητριών του ιδιωτικού ΓΕ.Λ. ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ, ύστερα από την πρόκριση της στο final four των Πανελλήνιων σχολικών αγώνων ποδοσφαίρου ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου 2022 – 2023, που διεξήχθησαν στον Πειραιά κατέκτησε την Τρίτη θέση.

Η ομάδα ποδοσφαίρου μαθητριών του ιδιωτικού ΓΕ.Λ. ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ στον ημιτελικό αγώνα που έγινε στις 10/05/2023 στις 09:30 π.μ. αντιμετώπισε το ιδ. ΓΕ.Λ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ όπου και ηττήθηκε. Αγωνίστηκε στον μικρό τελικό του final four αντιμετωπίζοντας την ομάδα του ΓΕ.Λ. ΑΦΑΝΤΟΥ ΡΟΔΟΥ.

Ο μικρός τελικός έγινε την Πέμπτη 10/05/2023 και ώρα 09:30 όπου και νίκησε κατακτώντας την Τρίτη θέση.

Η μαθήτρια του 2ου ΓΕ.Λ. Άργους, Σχοινοχωρίτη Αικατερίνη, προκρίθηκε στην τελική φάση των Πανελλήνιων σχολικών αγώνων Κλασικού αθλητισμού ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου 2022 – 2023 και κατέκτησε την τρίτη θέση στο αγώνισμα των 200μ. (2η θέση στην Ελλάδα)

Οι επιτυχίες – διακρίσεις στους Πανελλήνιους αγώνες συνοδεύονται και με επιπρόσθετη μοριοδότηση για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε, όλους όσους συνετέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, τους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής για την άψογη συνεργασία τους και τις υπηρεσίες που προσέφεραν ως διαιτητές – κριτές – συνοδοί – αρχηγοί αποστολών τεχνικοί σύμβουλοι. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους γονείς τους. Καλή πρόοδο και επιτυχίες σε ότι και αν επιλέξουν. Τέλος ευχόμαστε στους μαθητές που θα λάβουν μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις Καλή Επιτυχία», αναφέρει ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Δρ. Βασίλειος Πολύδωρος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis