Πάτρα: Χτύπησαν φίλαθλο της ΑΕΚ με ιατρικό πρόβλημα μπροστά στον 10χρονο γιο του

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας σε ψητοπωλείο – Τον έσπρωξαν, τον τραβούσαν, τον χτυπούσαν και προσπάθησαν να του αφαιρέσουν τη μπλούζα.

Σοκ προκαλούν τα όσα έζησε ένας φίλος της ΑΕΚ στη Πάτρα την ημέρα της φιέστας της Ένωσης με τον Βόλο και σύμφωνα με τοπικό μέσο δείχνει την απόλυτη έλλειψη ανεκτικότητας και σεβασμού στον αθλητισμό και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Όπως αναφέρει το patratora.news, ο πατρινός πολίτης, φορώντας μια μπλούζα με το διακριτικό της ΑΕΚ, επιθυμούσε να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Βόλο μαζί με τον 10χρονο γιο του και δύο φίλους του. Ωστόσο, όταν αποφάσισε να μεταβεί σε ένα ψητοπωλείο για να προμηθευτεί κάτι να φάνε, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με μια ομάδα «χούλιγκανς» που τον επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά.

Οι επιτιθέμενοι επέμειναν στην επίθεσή τους παρά τις αντιρρήσεις του. Τον έσπρωξαν, τον τραβούσαν, τον χτυπούσαν και προσπάθησαν να του αφαιρέσουν τη μπλούζα.

Είναι ακόμη πιο ανησυχητικό το γεγονός ότι ο άτυχος πατέρας είχε ένα υπάρχον ιατρικό πρόβλημα και προσπάθησε να το επισημάνει στους επιτιθέμενους, αλλά αυτοί συνέχισαν αδιάκοπα την επίθεσή τους.

Σχόλια

ktimatologio 300x250

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis