home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τραγωδία στον Κορινθιακό: Νεκρός 75χρονος σε βραχονησίδα έπειτα από ανατροπή λέμβου

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών
Λιμενικό

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 75χρονος σε βραχονησίδα στον Κορινθιακό κόλπο έπειτα από ανατροπή λέμβου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Β’ Λιμενικό Τμήμα Θίσβης του Λιμεναρχείου Ιτέας αναφορικά με τον εντοπισμό ενός 75χρονου άνδρα (ημεδαπού) ότι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στη βραχονησίδα Γρομπολούρα, του Κορινθιακού κόλπου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, ο 75χρονος, ο οποίος βρέθηκε επί της βραχονησίδας μαζί με οικείο του πρόσωπο μετά από ανατροπή λέμβου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, παρελήφθη από Ε/Π-Α/Κ σκάφος και μεταφέρθηκε στο αλιευτικό καταφύγιο Αγίου Ιωάννη Βοιωτίας. Στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείου Θηβών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis